2014. március 10., hétfő

Valamin kéne változtatni...

Nem tudom...megint tanakodom..Valahogy ki kellene találnom, hogy lehetne többet pihenni. Nem is nekem, bár bevallom, rajtam van a tavaszi fáradság, hanem Zsoltinak. Tegnap este szárítottunk Csenge haját, majd fáradtan egymásra néztünk Zsoltival, és megkérdeztem tőle, félig tréfásan, hogy örül neki, hogy négy éve ilyen, kis tündérért vágyakoztam még? Jót nevettünk, de láttam Zsoltin nagyon fáradt. Fejfájás szombaton, majd rossz alvás,kis peca, tanulás a fiúkkal...Mesit megszokni, hogy este jön haza...korán kelés..és egész nap a kisMókus, ugrálása, de egész nap, folyamatos beszéddel, szorosan mellettünk. Akarom, és a NEMAKAROM, kiszolgálása. És azért  nagyobbacskák is ott vannak, mind a hárman. Délután megszöktünk(szó szerint) 20 percre kutyát sétáltatni Zsoltival kettesben. Hülye vagyok, végig hiányzott Csenge.:-))) Most, hogy dobálná a köveket..stb.:-) Tehát rájöttem, én nem bírnám ki, hogy egy napot sem, hogy kettesben legyünk, pedig annyira vágyunk rá.
Meg amúgy is meg kell szoknunk a tavaszi életet. Mikor már 5-kor, hangosan csivitelnek a madarak, majd világosodik, Csenge meg ébredezik...és akkor kezdődik a nap, este nyolcig egy folytában, majd kapkodva, valami csinálni, és minnél hamarabb ágyba kerülni...Majd beállunk erre is...

3 megjegyzés:

  1. Igen igazad van - pihenni kellene többet, ezt tudjuk mi is - csak a megvalósitás várat magára. És úgy-e, hamarosan átállitják az órát, még hamarabb kell ébredni - úgy utálom ezt az időszakot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már előre utálom...:-) Olvasom, nálatok sem pihentető a hétvége!:-)))

      Törlés
  2. Igen, kellene, de így is lelkiismeret furdalásom van, mert nem jutok oda, hogy olvassalak Titeket. Arra meg végképp, hogy írjam a blogot. Kellett nekem dolgozni menni! ;-)) Erre kéne valami változtatás. De este meg kettőnkre kellene egy kis idő, mert lassan már nem is beszélgetünk csak fél szavakkal. Szóval akkor inkább nem netezek... Valamin kéne változtatni.... lehet a napot kellene kinyújtani! ?

    VálaszTörlés