2014. március 2., vasárnap

Szép vasárnapot!

Miért jó, hogy vasárnap 6 óra után fent vagy? Ilyenkor már túl vagyunk a reggelin, a konyha várja, hogy az ebéd készüljön. Mosás megy, Zsolti kint a  kertben, Csenge is. Fiúk tanulnak(hahahahaha), Mesi...alszik még!:-D
Nem tudom mi volt a héten, de tegnap csúcsosodott ki. Ideges, fáradt, feszült voltam. Fogjuk a tavaszra, és megpróbálom teljesen elfelejteni a tegnapi napot! De ma, azt szeretném, ha másképp lenne. Gyönyörű árvácskákat vettünk tegnap a piacon, kis virágú, de színes. Csengével már ültettünk a virágládában. Enyhe tél velejárója, nagyon tetves a három leander.:-( Kiraktuk őket, hátha megfagynak még, éjjel. Tudtok valami jó lemosó szert ajánlani?

Készül az ebéd: húsleves, vegyesen karaj csontból, és csirke lábból, nyakból. Majd töltött csirke mell, vegyes körettel. És túrós rétes lesz a nasi.
Legyen szép vasárnapotok!
(kép: internet)

5 megjegyzés:

  1. Leander kártevőre nagyon jó a TALLSTAR nevű szer. Sok sikert, és szép leandereket!

    VálaszTörlés
  2. Mi még nem kertészkedtünk, egyszerűen idén nem jutok odáig... :-(

    VálaszTörlés
  3. Nekem ez bevállt de permeteztem csalánnal is.Vegyszert nem használok:)
    http://www.moksha.hu/zold/leveltetu-elleni-haziszerek/

    VálaszTörlés
  4. Szia,
    Leanderre nekem bevált a mosódió főzet. 3-4 szem mosódiót kettétépni, és egy liter vízben pár percig forralni. lehűteni és kész a permetszer. 2x permeteztem vele alaposan, harmadszor csak a biztonság kedvéért, mert eltűntek a tetvek.A virág meg virult :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen a tippeket, körbenézek..:-)

    VálaszTörlés