2014. március 6., csütörtök

Kicsit olyan izé...

Mi a túrót zenél itt a fagyis kocsi amelyik csak szigorúan vasárnap déltől nyomja, estig?
Ja, amúgy köszi a jó időt, mellé a migrént, jó borúsan látom  a napot, ami végül is, nagyon szépen süt...és mérges vagyok, hogy vadásznom, sakkoznom kell a csekkekkel mindig, mert nem jön időbe, de a többi már itt kiabál, hogy fizessem be...Ja és amúgy még vásárolni sem volt kedvem, de elmentem Zsoltival meg Csengével, mert kellett Zsoltinak cipő, nagyon de nagyon... Így azért én is vettem egy polárpulcsit magamnak meg Csengének, hiszen jön a nyár.:-)
Tegnap lementem a gazdaboltba permetszerért. Láttam már kocsiból, jó sok minden van bent. Ilyen háztartásba feltétlenül szükséges dolgok, mint ...akármi...Na de a lényeg én ilyenkor, régen, azért csak találtam kedvemre valót, maximum egy bádogbögrét. Most meg? Végiglegeltettem a szemem, aztán üres kosárral távozom. Öregszem...sajnálom a kis pénzt is ilyenekre. Inkább felzavarom a fiúkat a padlásra, és az évekkel ezelőtt száműzött kávéscsészéknek örülök, mint majom a farkának.:-DD

Kicsit olyan ízé vagyok...jaj, bárcsak jönne már az a felemelő érzés, mikor tisztul a fejem... (pedig olyan régen volt már migrénem)
Ne sajnáljon senki, túlélem...:-)) És amúgy minden rendben!!!:-)

2 megjegyzés: