2014. március 26., szerda

Ezt is túléltük...

Legjobban a kiszámíthatatlanság zavar, merít le. Szó szerint! Megtanulok majd így is élni, ahogy Zé írta, kamaszos anyukának lenni. Nem írok konkrét példákat, hiszen és tisztelem annyira a gyerekeimet, hogy nem csámcsogok ezeken, és mivel ugyan annyi hibát követek el én is  ilyenkor, mint a kamasz, így nem vagyok büszke rá...
Tegnap megtapasztalta a család viszont, milyen erő tud  lenni ezekben a "csatákban", majd van az a pont, mikor mindenki dacol...majd várja  a katarzist, megjött, jó volt, kellett már..talán lehet valami változás majd, szép lassan...és akkor mindenkinek jó lesz! Viszont elfáradtam, elfáradtunk...várom a hétvégét, hogy újra egymásra hangolódjunk!

Ma jól kiűzöm a rosszat belőlem...takarítok majd ha Csenge engedi, és csinálunk tulipános rajzot is, és átmegyünk a boltba...és élvezem a madarak csicsergését!:-)
Mai biggyesztés: bableves, és grízes tészta. 

6 megjegyzés:

  1. Szép napot Nektek! Nálunk süt a napocska! Tetszik a mai biggyesztés :-)

    VálaszTörlés
  2. Értem és érzem és még annyi évig így lesz nálunk is... Brrr.

    VálaszTörlés
  3. Van olyan gyerek, akinél akár 25 éves koráig is elő-elő jön a kiszámíthatatlanság, teljesen változó. Egyet nem szabad, hogy a szűlő hagyja magát "beledöngölni" a földbe! Újra és újra ki kell kérni a viselkedési stílusát, aztán egyszercsak valahogy mégiscsak megérti mi is a dolga az életben, és 26-27-28 éves korára végre magára talál a drága gyermekünk,))))) megérti, hogy nem ellenség a szűlő, és csodálatosan jó lesz megint a kapcsolat! Nagyon kemény kitartás, valamint sok-sok türelem /ami néha eléggé kifogyóban tud lenni/ kell az már biztos!)))) Viszont megéri!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen egyetértek!
      Szerintem itt tud nagyon megromolni a kapcsolat. De azt is érzem, a szeretet sok mindent megold!

      Törlés