2014. május 15., csütörtök

Ha valakit érdekel...:-)

Ma vásárolni voltam (többször is, mert elfelejtettem tejet venni), pénztárban egy idősebb hölgy van a kasszában. Hallom azt a gurulós kacajt, nem látom honnan jön. Majd megint...meglátom, hogy pénztáros hölgy az. Olyan jó volt hallgatni, olyan őszinte volt, olyan jó! Van így az ember.:-) Kicsit irigykedtem a kacajára..

Ha kérdezné tőlem valaki mit szerettem volna legjobban szülinapomra, most határozottan azt mondom, kettesben Zsoltival, Pünkösdkor elmenni vonattak, csíksomlyói búcsúba. Hát nem tudom...ez már a lehetetlen kategória számunkra. Sok minden miatt, nem is megyek bele miért nem lehetséges ez! Nem annyira bánkódom miatt, csak ha valaki kérdezné...:-)


8 megjegyzés:

  1. Menjetek csak el - a gyerekeket szerintem nyugodtan bízd rá a nagyikra - meglátod mennyire feltöltödve fogtok hazajönni, lehet nálad is előjön a gurulós kacaj!/Itt most összekacsintok Veled!)/ Tudod az akukat/bocs a hasonlatér)/ időnként fel kell tölteni, hogy jól működjenek.
    Legyetek nyugodtan egy kicsit önzőek, az egész család jól jár ezzel a fajta önzőségetekkel /ami persze nem az igazából)/!
    Adri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem elhatározás kérdése! Sajnos anyagiak inkább...
      Akuk már lemerültek teljesen, kérdeztem is Zsoltit a minap, meddig bírja az ember pihenés nélkül? Mert 17 éve nem volt ebben részünk, részem.
      De minden szavaddal egyetértek Adri!:-)

      Törlés
  2. Adri minden szavával egyetértve kacsintok össze veletek én is! Zé

    VálaszTörlés
  3. pedig jó lenne,pedig megérdemelnéd/nétek/pedig....:))értelek... ölelés Neked

    VálaszTörlés