2014. május 21., szerda

Nem panasz..:-)

Minden nap van valami, de nem bánom, ha ilyen jó idő van. Hol színházba mennek, hol szülői van, majd kirándulás lesz, idemenni, odamenni...nem panasz, hiszen három hét kb. és vége  a sulinak. És jön a nyár...azért ez már milyen más, mint mikor kicsik voltak, és ment a legozás, meg a kocsi tologatás, meg a veszekedés.:-) Az most is megy.:-)
Éppen nemrég gondolkodtam el azon, hogy 14 évvel ezelőtt mikor ideköltöztünk, milyen nagyok voltak a szobák, meg a ház. Összement a ház:-D Vagy a gyerekek nőttek meg nagyon?:-) Inkább az utóbbi. Múlthéten a fiúk végleg száműzték a szobából a legós nagy ládát, helyette a kistrapált számítás kütyüket rakták be a szobájukba:-( Hát furcsa, nagyon is..Na, de hogy ilyen hamar megnőnek?:-)

Na megyek lábat lógatni...:-D Mert nem dolgozok!
Mai biggyesztés, csupa zöld fűszerrel, milánói, meg valamit sütni is kellene, azon még agyalok.
És szegény mosógép, csak mos, csak mos...:-)

1 megjegyzés:

  1. De most már lassan lehet a szárítóról öltözködni:)- amit nagyon szeretek, főleg amikor szünet van és nem kell csininek lenni senkinek:)
    A fiúk ijesztően hamar és gyorsan megnőnek, legalábbis nekem olyan furcsán hamar, fél év alatt egy fejjel nagyobbak és a lábuk is két számmal nagyobb legalább.... A viselkedésük, hát az is érdekes, 3-14 éves korig mozog :D A lányok valahogy folyamatosan nőnek, nem egyik pillanatról a másikra, ez a ruhatár szempontjából is sokkal kényelmesebb.

    VálaszTörlés