2014. május 23., péntek

Vannak napok..

Borúsabb napokon mindent sötétnek látok. Megkérdőjelezi a minden napi cselekedetemet. Az elmúlt 20 évet. A reményt, a várakozást, az őszinteséget, a hitemet.
Felhúzni az álarcot, még itt is. Pedig ez az én blogom, az ÉN BLOGOM!
Én, én, én....hol van az? Az ÉN -nemet feladtam 19 és fél éve, és holnap 17 éve, hogy papírom is van róla.:-) Ő az egyedüli, aki tud mindent. Aki előtt sosem kell álarcot húznom. SOHA! Ezután nem ÉN voltam, hanem MI! És én ezt annyira élvezem.
De, naiv is vagyok, azt hittem, ha én őszinte vagyok, más is az. Főleg akik közel állnak hozzám, nagyon közel. Sajnos nem így van. Álarcot húz előttem, álarcot húzok én is. Csak a szívem nem tud álarcot húzni, talán arra nem is lehet.
Jobb napokon, másképp látom, remény teljesebben.

Nem baj, ha néha, felhő jön, a napocska elé. Bizakodunk, minden nap, hogy ma sütni fog a nap. Legtöbbször így van, borúsabb napokon, meg el kell hessegetni a felhőket.

Holnap randim van, azzal akivel 19 és fél éve minden nap.:-) És elhessegetem a felhőket, hogy a legkisebbet, miért csak a 13, 14 éves fiúkra bízhatom. És most nem megyek ebbe bele miért is...(pedig megtenném).
És csak a mai napot kell kibírni, utána, akivel holnap randizok, egy egész hetet együtt töltjük.:-)(múltkor úgysem sikerült)

Mai biggyesztés: csirke ragú leves, tejberizs:-)

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok! "Légyszilégyszilégyszi",legyen inkább félig tele az a bizonyos pohár, ne félig üresnek lásd!!!! 19 és fél év?! Tudod hányan irigyelnek ezért!? Zé

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja nem a 19 és fél évvel van a baj. SŐT! Ott nagyobb a szerelem mint volt...:-)))

      Törlés
    2. Ja nem a 19 és fél évvel van a baj. SŐT! Ott nagyobb a szerelem mint volt...:-)))

      Törlés
  2. Gratulálok! "Légyszilégyszilégyszi",legyen inkább félig tele az a bizonyos pohár, ne félig üresnek lásd!!!! 19 és fél év?! Tudod hányan irigyelnek ezért!? Zé

    VálaszTörlés
  3. Anikó!
    Élvezd ki minden pillanatát avval akivel holnap randizol, és az egész hetet boldogan, felhőtlenül töltsétek együtt! Szívből örülök ennek a lépésednek!
    De jó, hogy van kettő ilyen stramm gyereked, akik Neked/nektek ebben segítenek!
    Majd az az egyszem is példát kap tőlük meglásd, biztos elgondolkodik rajta, hogy Ő miért is nem?, és hol is van Ő ebben a jó kis csapatban?!
    Bizony az a pohár 3/4-ig van inkább tele!!!!)

    VálaszTörlés
  4. Boldog évfordulót Nektek! Én bizony irigyellek, és csak bízni tudok abban, hogy előttem/előttünk is van még sok-sok év együtt. Nem azért, mert kisebb a szerelem, hanem, mert más 20 évesen megtalálni az IGAZIT, és más tizenöttel később... Szóval legyetek nagyon-nagyon boldogok!
    És jelentkezem majd emailen is, legkésőbb hétfőn, de most annyira bolond napjaim vannak, hogy nem megy...
    Puszi!!!

    VálaszTörlés