2014. május 27., kedd

Vegyesen..

Nagyon jó volt a hétvége, ami azt a részét nézzük, amit ünnepeltünk. Még strandon is voltunk, jól le is égtünk. Meg kettesben, a kedvenc helyünkön délután.
A másik részéről nem írok, nagyon rossz volt, PONT!

Élvezzük, Zsolti szabadságát, minden reggel pecázik, tegnap elment gombászni, és igen, a kedvenc gombámból, vargányából, olyan másfél kilót szedett.:-)

Gyerekek nagyon gyűrik a sulit, téma záró, téma záró hegyek, ilyenkor nagy a hajrá.

Csenge meg minden nap menne az oviba. Nagyon izgulok, hogy felvegyék az oviba, nagyon szeretne menni. Nagy beszélőkéje van mostanában. Énekel, mutogat (nézd, ez itt, és itt), beszél, beszél...(meg hisztizik, hisztizik...).


És tegnap kiszemelt egy feketerigó család, a lila akácban, házikó helyet. Mást sem látok egész reggel, mint szorgosan építik. De jó lesz. Majd látni, mikor kirepülnek majd a kicsik.:-) Pedig már a patakon láttam, ahogy tanították a kicsiket repülni. Bízom benne, hogy ott is volt az ötből, aki nem arra akart repülni, ahova az anyuka rigó mutatta.:-))))

Biggyesztés: tegnap rakott krumpli, amiből maradt egy kicsi, és gombás tészta lesz.
(Kép:net)

2 megjegyzés:

  1. Olvastalak tegnap is, csak nem tudtam írni. Köszönöm megvagyok,bocs,hogy még nem küldtem,amit ígértem,néhány napja megtaláltam pedig.Zajlik az élet.:)

    VálaszTörlés
  2. Micsoda kincs az embered! Hal, gomba...:)

    VálaszTörlés