2013. június 17., hétfő

életjel:-)

Kiszabadultam a konyhából, a vasalóig szaladtam(igen, igen 40 fokban), még centrizik a mosógép, addig van időm élet jelet küldeni.:-)
Mást sem csináltam az elmúlt négy napban, mint főztem, terítettem, leszedtem, mosogattam, pakoltam, pakoltam..:-) Nagyon jól sikerült a ballagás, szombaton a szülinap, majd ma délben mentek el Mesi barátnői. Szinte tökéletes lett volna, ha tegnap megint nem a kamasz Mesi jött volna a felszínre, és be nem szólt volna. Romba döntött mindent bennem, sajnos az sem segít, hogy most Zsolti is nagyon haragszik Mesire...Most legyek okos...

És igen, micsoda medencézés van, igazi nyár! :-)
ÉÉÉs, jól szárad a matrac huzat is....MERT igen, Zsolti gondolt egyet, a fiúk szobáját kifesti..igen, igen, el lehet képzelni a szép mázolást, de mivel én nem ettől vagyok rosszul hanem a pakolás, tapéta leszedéstől, gletteléstől, csiszolástól, takarítástól...de nagyon! 40 fokban, de legalább jól szárad minden, és amúgy is olyan pihentek vagyunk. Közben Zsolti délutános...na persze nem állapot a fiúk szobája, és a miénket is ki kell idén festeni.
Álmomban egyszer el tudnám képzelni, hogy elmegyünk itthonról, és mire hazajövünk, ki van mázolva az összes helyiség, rendbe van az összes szoba (olyan még sosem volt) és én csak mennék végig a szobákon, hogy VÁÁÁÁÁÁÁÁOOOOOOOOOO:-))))))))


Lesznek fényképek is, de még én sem láttam, annyi időnk nem volt, és ahogy elnézem, nem mostanában lesz...mármint idő..:-D

3 megjegyzés:

  1. Még régebben valamelyik külföldi TV csatornán láttam olyat, hogy a háziak elmentek nyaralni, az alatt az idő alatt egy brigád meg teljesen kiglancolta a kéglit, festettek, mázoltak, felújítottak stb. Szerintem nektek is egy ilyen brigád kéne, milyen jó lenne a nyaralásból hazatérni... :-)

    VálaszTörlés
  2. Hmmm...Nálunk is felújítás, festés van/lesz, konyha és szobabútor variálással. Itt ülök a kupi közepén és írok, miután szintén dobozok, eltologatott bútorok, miegyéb közben főztem be 8 kiló meggyet szörpnek és lekvárnak. :)Megy a mosógép, és kupacban vár estére a vasalnivaló :) És a kiskamaszom is kamaszodik erősen, épp ma reggel tapasztaltam..
    Együtt érzek Veled! :)

    VálaszTörlés
  3. Epedve várjuk a képeket! Én a kertbe tántorogtam le a vasalótól. Meg vissza a vasalóhoz. És a konyhába szörpöt főzni, igen 37 fokban. De megérte! Most jönnek a lekvárok, azok is 40 fokban. De nem baj. Amúgy sem tudok tanulni. 40 fokban???? ;-D Ügyesek vagytok! Puszi Nektek! :-))

    VálaszTörlés