2013. június 26., szerda

Miről szól?

Ez egy blog? Napló? Rólam szól, én vagyok? Az én gondolataim, az én életem? Mondjuk igen, igen jólesik a hozzászólás, a 90  Kedves olvasó.... De  én leírom...magamnak, vagy nektek? Kinek írom? Mert jó leírni, mert jó olvasni? Mert majd jó lesz vissza olvasni? Mert veled is megtörtént, ami velem? Mert velem is megtörténik ami veled? Mert Te is anya vagy? Vagy feleség, vagy nő, lány, asszony, barátnő, munkatárs(ilyen nekem nincs most)...
Mert jó leírnom, hogy milyen jó nekem, milyen rossz éppen nekem? Mit főztem, vagy éppen nem?
Hogy ki vagyok borulva  a gyerekeimre, vagy éppen nagyon büszke vagyok rájuk?

Szeretem a bolgomat! Máramennyire lehet szeretni egy betűkből, és néha néha képekkel tarkított képernyőt! Mert hát azokon a képeken mi vagyunk, vagy az ami nekem nagyon kedves éppen.:-)



 

9 megjegyzés:

  1. A te blogod lehetővé teszi számomra, hogy kikacsintsak saját, zárt kis világomból egy másik hús-vér, élő világba. Lehet azonosulni, lehet drukkolni, ünnepelni, szomorkodni, és ebédelni veletek.

    Máshol lenni.

    Megpihenni.

    Látni, hogy te is. Vagy éppen te sem...


    Jó, hogy vagy és szereted a blogodat. Én is szeretem.

    VálaszTörlés
  2. Igen ez a bukovinszki család mindennapjairól szóló blog! Az hogy Te szereted az természetes de hogy jövünk hozzád ez is azt jelenti hogy mi is szeretünk benézni hozzátok. Gondolom sokan vannak akik egyidősek veletek hasonló problémákkal , örömökkel telnek mindennapjai. Amiért benézek hozzád én mint nagymama, az azért van mert érdekelnek a mai fiatalok mindennapjai és néha még én is felfedezek olyan dolgokat amit fiatalon én is átéltem. Szeresd továbbra is a blogodat mert én is szívesen látogatlak!

    VálaszTörlés
  3. Én csak annyit mondok, jó hogy van, mert így legalább van kivel beszélni nap mint nap. És ez jó nekem :)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem magadnak írod és azoknak akik olvassák, akik kíváncsiak rátok - ennyi és ezt nem is kell túlragozni. Jó hogy van, egy kicsit tükröt tart minden olvasó elé .

    VálaszTörlés
  5. Pont erről szól! Mi is szeretjük, akik ide járunk hozzád. Igaz, én most ritkábban, de a saját blogomat is hanyagolom, mert bizony nem arra megy az életünk amerre szeretnénk. :( Szeresd sokáig, és akkor mi is szerethetjük. :)

    VálaszTörlés
  6. Én is szeretem a blogodat. Nincs nap anélkül(vagy csak ritkán, de akkor is visszaolvasok), hogy ne nézzem meg, írtál-e. Ismeretlenül is belepillanthatunk egy család mindennapjaiba, szembesülhetünk azzal, hogy az ami veletek történik, velünk is megtörtént-e, vagy megtörténhet, stb.

    Folytasd csak, így tovább...

    VálaszTörlés
  7. Szerintem az ember először csak magának írja a blogot, aztán már a közösség kedvéért is. Mikor megszeretnek az olvasók, és Te nap mint nap beengeded őket (minket) az életedbe, akkor már csak miattuk is kell írnod. Volt egy blog, amit nagyon szerettem; az írója hirtelen abbahagyta az írást. Nem is gondoltam volna, hogy ekkora űrt fog maga után hagyni, sokáig eszembe jutott az írója, hogy vajon mi van most velük... Ha most abbahagynád, valószínűleg ugyanezt éreznénk mi, olvasók.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mennyire aranyos vagy Erzsi!:-) És tudom, hogy így is érzel, ezért kedvellek nagyon!!

      Törlés