2013. június 11., kedd

Merengek...ja nem is, bambulok..:-)

Csak kettővel van kevesebb itthon, én meg? Nézek ki a fejemből, és juszt sem pakolok, pedig lenne mit! (állandóan)
Mondjuk ahhoz az állapothoz, hogy nézzek ki a fejemből, a fejfájás is közrejátszik. Már kora délelőtt mikor Csengével a nagy boltba voltunk, kezdődött. Ott még csak egy jó erős kávéra vágytam,(most itt gőzölög mellettem), meg nagyokat ásítottam, majd hazajöttünk, én elkezdtem főzni(biggyesztés, ma rakott zöldbab lett), de csak nem marad alább ez a erős fáradtság érzés. Előbb odasompolyogtam a kanapéra, de izgő mozgó sajtkukac Csenge, nem hagyott egy perc nyugtot sem, így felkeltem egy kávét főzni. És csak bambulok...bambulok...és csönd van...és mennyivel jobban lehet érzékelni ezt a csöndet...És esik az eső, és hideg van, és amúgy is....
Na jó befejezem, megpróbálok megint odasompolyogni a kanapéra...most foci van, nem Hunyor Major..:-DDD

3 megjegyzés:

  1. Nálunk ma végre sütött a nap, meg is száradtak a ruhák, ki is vasaltam őket, csak a múltheti adag díszlik még itt a nappaliban. Szóval küldöm a napsütést, de itt is hagyok még és akkor mindenkinek jó lesz! Biggyesztés: szárazbableves, egészségesen elkészítve. :))

    VálaszTörlés
  2. Anikó!Annyira értem,amit írsz!!!!Én még most is így vagyok sokszor,hogy csak bambulok,pedig bőven lenne mit csinálni.És nálam is a fejfájás...Na,fogjam rá.:)

    VálaszTörlés
  3. Akkor erősítem a bambulók táborát :)

    VálaszTörlés