2013. június 25., kedd

ezek vannak..

Azért milyen szélsőséges az idő, vagy 40 fok, vagy 13. Szegény nyaralókat sajnálom, és persze kicsit aggódva gondolok arra majd, mikor mi megyünk milyen idő lesz, mert persze, jó-jó akármilyen is lesz pihenünk, de ez nem igaz, mert ha már 1 méterre leszünk a Balatontól, nehogy már olyan hideg legyen a víz, hogy ne lehessen bemenni, de a 40 fokot, nehezebben viselnénk a sátorban. Ha választani lehetne akkor inkább a 40 fok.:-)
Magvasabb gondolatok is cikáznak a fejemben, még nem akarnak utat törni, csak gondolkozom rajta. Lehet most nem is kellene jobban beleásni magam, hiszen megbeszéltük már itt is, jó nekem a tudatlanság....jó nekem??

És ha nem lett volna eddig is kemény a nap, de legkisebbünk orrát felhúzva dacol, ededül, ededül...mindent! És aki volt nálunk tudja, a lépcsőnk elég meredek, "medve lépcső", na most már felmegy, majd megpróbált tegnap óta le is jönni rajta. Engem meg a frász kerülget, mert közben énekel, táncol, dumál...és olyan mintha mindgyárt leesne róla. És ezt egész nap, és este nem ám, az egész napi pörgéstől hamar elaludna, nem...és reggel hétkor kezdődik a nap! És azért érzem, hogy én sem húsz éves csirke vagyok már, lassan duplája és tyúk..:-)

Mai biggyesztés: lasange, megpróbálok két napi adagot csinálni...megpróbálok. Meg palacsinta is lesz, mert tegnap Mesi csinált este, és pudinggal kente meg tortának, de mikor kész lett, kostóltuk, de romlott volt a tej sajnos, és a pudingon eléggé kiérződött.

9 megjegyzés:

  1. Na ettől a lépcsőzéstől én is frászt kapnék! A múltkor éppen azon gondolkodtam, lépcsőzik-e már Csenge, és hogyan. Azt hiszem, mégsem akartam tudni.:-)

    Mehetnénk ebédre?

    VálaszTörlés
  2. Ó,szegény Csenge!Mennyt dolgozott és a tej...:(
    A lépcsőzéstől én is mindig frászt kaptam, nem tudom,hogy a fiamék hogyan csinálják,de ők semmitől nem kapnak frászt ,pedig vigyáznak a gyerekekre.ÉS kevesebb baleset történik így,jóval kevesebb.De én még mindig, az unokákkal is frászban vagyok.:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a többiekkel nem paráztam ennyit! Mostmeg...:-)))))

      Törlés
    2. Mesit akartam írni,de értetted.:)

      Törlés
    3. Igen, értettem!:-) Én is mindegyiket keverem....fölsorolom az összeset és a végén nyögöm ki az eredetileg megszólítottat.:-D

      Törlés
  3. Balcsira mentek? Mi meg lehet Szentendrére. Vagy Verőce-Magyarkútra. Még nem döntöttük el. :)

    VálaszTörlés
  4. Igen, Balcsira.:-) Van egy olyan nekünk való kemping Szepezden.:-))
    Ha erre jártok, és van kedvetek, szóljál, és összefuthatunk...:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm. Kedvem biztosan van. Ha döntöttünk megírom. :)

      Törlés