2013. június 18., kedd

Szösszenet..

...,.fiúkkal megyünk ma egy óra felé festéket venni (ki milyen színű fal színt szeretne a felén ugyebár). Zsolti is jön, segít kiválasztani, ő bringával suhan mellettünk, majd festék vásárlás után megy dolgozni. Majd gondoltam egyet, és elmentünk még hármasban egy szőnyeg boltba is (nevéről mindig a mamut és a lajhár mese jut eszembe), keressük a karnist, majd mellénk libben egy hölgy, már messziről kérdi, segíthet e? Én hirtelen, igen persze, karnist néznénk, majd szalad egy katalógusért és mosolyogva nézi nekünk, mi lenne megfelelő. Jön mellettem, majd mosolyogva a szemembe néz, és kérdi kérek e kávét? Én meg mint aki nem tudja hova csöppent, hirtelen olyan furcsa érzésem támadt. Tudjátok mikor a gondolat, olyan elnyúlóan jár az agyadban.....igen, igen....milyen jól is esne most egy finom kávé...DE gyors realizálás, két FIÚ (ugye akik alapból is utálnak vásárolni, csak a peca részleget bírják, mint az apjuk), amúgy is szomjasak, és amúgy is...hogy lehetne nekem azt a kávét olyan nyugodtan meginni, gondolat után...mert ugye baromi meleg is van, gondoltam hazamegyünk, majd otthon iszok nyugiba, nem még mindig nem jutottam el oda,...:-) De tudjátok a gondolat.....na igen, ilyen is van, gondolkozok, holnap vissza megyek egyedül..:-)))))))))(ááá, ) 

4 megjegyzés:

  1. Tanulság: ilyen (mamut és lajhár mesés) üzletbe csak egyedül szabad menni. Vagy velem...:-) (Bár még nekem sem volt időm ott sosem elfogadni a felkínált kávét.)

    VálaszTörlés
  2. Hello Many, csá Diego :)
    Ez a kedvenc részem a filmben (mesében) :)

    VálaszTörlés
  3. No én már ittam ott egy kávét. Meg vettem marha sok szőnyeget, mikor lakásfelújítottunk. De akkor is csak kettesben voltunk, és Életem Párja nagyon bírja az ilyen vásárlást, csak utána ne neki kelljen lerakni a padlószőnyeget és kifesteni. Én meg szívesen festek! :-))

    VálaszTörlés
  4. Ez vagyok én, nem bírom jólérezni magam....:-))))

    VálaszTörlés