2012. június 12., kedd

Díj!



Díjat kaptam Györgyitől, a Magyar ízek tárháza blog írójától. Aminek nagyon örültem, mert nem régóta ismerem, de nagyon megszerettem Őt, mert olyan messze is van, de mégis közel!:-))) És köszönöm a kedves hozzászólásait Kell 7 dolgot írni magamról és tovább kell adnom 15 blog társamnak.
1. szeretek nagycsaládban élni, még ha néha este jó lenne egy kis csend.
2.szeretek sütni, főzni, bár...a mindennapi kihívás kicsit eltántorít attól, hogy gasztroangyal legyek.:-)
3.boldog vagyok, hogy olyan életem van, vagy sokkal jobb mint amit kamaszlányként elképzeltem. És köszönöm ezt Zsoltinak.
4.szeretném jobban kimutatni az érzéseimet, nagyon sokszor csak magamban "érzek", annyira irigylem azokat az embereket akik mindig ki tudják mutatni. De igyekszem!
5. feladtam a harcot a tágabb családdal, Zsolti miatt. Belül dühöngök sokszor, de próbálom fékezni magam. Nem azt mondom, hogy soha nem lesz vitánk.
6.rájöttem, nincs már olyan élet mint amilyet szeretnék. Sajnálom nagyon, de megerőszakolni nem lehet az életet...mindenki bezárkózott, én is...
7. Annyi minden sikerült az életben, egyszer talán az őrségi kis házikó is összejön. De addig itt vagyok boldog!:-)

Tovább kell adnom a díjat. Ne kövezzetek meg, de senkit nem emelek ki, mindenkinek tovább adom, aki szeret engem olvasni, meg én is szeretem őket olvasni!:-)

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok Anikó! A blogkóstolós játékra két kiszemeltem is van, elküldenéd nekem emailben a buktád és a sacher tortád receptjét? Köszönöm, a címem a blogon megtalálod. Köszi: Lilla

    VálaszTörlés
  2. Ez a közelség kölcsönös. Egyszer kifejtem majd, miért is. Addig is sok boldogságot Nektek! :-))

    VálaszTörlés
  3. Már alig várom, hogy kifejtsd.:-)

    köszi...köszi...:-)

    VálaszTörlés