2012. június 21., csütörtök

Kemény meló..:-)

Egy hete van szünet! Én eddig, egy strand büfében éreztem magam.Bele kell rázódnom.  :-)

Amúgy nem panaszkodom, mert még minden rendben. Fiúk változatlanul a patakon vannak inkább. Mesivel vívunk nap mint nap harcot, de ez most így lesz pár évig.:-( Nyílik a világra, nem úgy ahogy mi szeretnénk, de hol vagyok már ahhoz, hogy felkapjam és elvigyem a csoki pulttól, vagy a Barbiktól. Ez már nem erről szól, megértés, terelés, ami néha olyan mintha egy csorda birka nyájat terelnék. De ő csakis, feszt a másik irányba akar  menni. És akkor gyötrelem, mert tudod nem jó felé akar menni, de ott legyél, és értesd meg vele ami lehetetlen, közben bájos, meg csinos, meg aranyos, ha éppen nem ellenkezik. És akkor a lelkiismeretfurdalásod, ezt az utat neki kell megmásznia...de miért nélküled akarja?.És a másik pillanatban minden tökéletes, ....de abból van a kevesebb.
Szóval ilyen napokat élünk.
Kemény meló, de még mindig nem mondanék fel.:-)))) (lehet majd a nyári szünet vége felééé:-)))

8 megjegyzés:

  1. Á nehogy azt hidd, hogy felmondasz...:))) Ez az élet, ezt végig kell neked is járni vele :) Aztán már később csak mosolyogsz a buktatókon, a nehézségeken, mert általában mint minden, a távlatból nézve már nem is annyira sarkos :)
    Szép napot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, túl kell csak élni!:-)
      Neked is szép napot!

      Törlés
  2. Strand büfé! :))) Ez jó! :)))

    VálaszTörlés
  3. Szerintem minden anya volt már ilyen felmondásközeli állapotban, de aztán ezen továbblépünk. Nehéz dolog ez nagyon, de amíg a strand büfé üzemel, addig nincs gond:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennél negyobb bajunk ne legyen! Bár néha azt érzem, adhatnának valami kézikönyvet, személyre szabottan!:-)))

      Törlés
  4. Kedves Anikó! Kitartás, kitartás, kitartás! Én is vívok,nap, mint nap a nagyokkal. Pedig csak vendégek. Nem rossz nevelés egyik sem, de ahogy ölik egymást és semmi nem jó, az nagyon idegmunka. Szóval együtt érzek veled és támogatlak innen a távolból!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm kedves Györgyi a támogatást, nagyon jólesik!:-) Gondolok Rád akkor én is..

      Törlés