2012. június 23., szombat

Évzáró.

Kicsit írok, míg sül a süti(egyszerű kevert, csokidarabokkal, és meggyel), és Csenge alszik.
Tegnap megvolt az év záró. Én nem tudom azt írni, kitűnő lett mind. Nem vagyok elégedetlen, de Mesi picit erősíthetett volna, mert neki nagyon számít a bizi, jövőre a felvételinél.Dávid rengeteget javított, ővé lett a legjobb bizi. Bence javított, Mesi rontott. Fizika, kémia, matek....de tudom nem könnyű. (ez nem mentség).
Bencénél megvolt a búcsúzás, elköszöntünk a tanító nénitől Jó volt, egyszerű, de mégis megható. Nagyon megy az idő....ezt mindig leírom, de így is érzem állandóan. Most kezdte az első osztályt, és már ő is felsős. Ha nem lenne Csenge, nagyon öregnek érezném magam. :-)Tegnap, Csenge itthon maradt Zsoltival, én meg a sulisokkal mentem az évzáróra. Ahogy mellettem lépkedtek, fehér ingben, csinosan.....Olyan furcsa volt, mellette meg olyan büszke voltam rájuk.:-)már mind, szinte akkora mint én vagyok, jó engem nem nehéz utolérni..:-)))




4 megjegyzés:

  1. Attól még, hogy nem kitűnőek, (az enyémek sem) nagy szó, hogy javítottak. Mesi pedig biztos jobban rá fog kapcsolni jövőre, ő is tudja, hogy szükség van a felvételinél minden tudására. Addig pedig jól kipihenik magukat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pihenéssel nincs gond...:-))) És a javításnak is örülök, csak Mesi....(azért az sem olyan rossz)

      Törlés
  2. Ha ez látná Életem Párja, azt mondaná, nem buktak meg, az már jó kiindulási alap. De szerintem a jó bizonyítvány elég. Akkor nem csak a tanulásnak éltek. Tapasztaltak is. Én minden esetre gratulálok a gyerkőcöknek! :-))

    VálaszTörlés