2012. június 29., péntek

Mintha nyaralnánk!:-)

Azon gondolkodtam ma, mikor délután újra néztük a focit, bár hozzáteszem, ha tudtam volna hogy a németek 11-es gólt lőnek a végén, lehet nem nézem újra. Nem vagyok egy focirajongó, de ezeket a focikat mindig nézzük. Várom a döntőt...mindenki a spanyoloknak drukkol..én? Jó focinak!:-)))És utána várjuk az olimpiát! No de nem is ezt szerettem volna írni, hanem azt, hogy teljesen jó volt, olyan mintha nyaralnánk, de itthon. Zsolti szabin van a héten, mindig van valamilyen program. Ma pl. strandon voltunk. (elvertük az utolsó, üdülési csekket.) Csenge, annyira élvezte, hogy csuda, legjobban a nyuszis csúzdán csúszott, meg a sörcsapnál rázta a fenekét, mert ott szólt a zene.:-))))
Jó volt nagyon, bár az árak....nem a földön járnak. Így siettünk haza lecsót enni!,-) Finom is volt, egy pohár sör utána, kell ennél több a nyaraláshoz, majd egy sötét hűvös szobában meccset nézni??? :-)))
Fiúk  a Dunán, most rakják a tűzet a szalonna sütéshez, kint alszanak, pecáznak. Remélem jól érzik magukat, de biztos! Ők is nyaralnak...:-)

Jó meleg éjszakát kívánok!:-)

4 megjegyzés:

  1. De jó volt nektek :) Mi is töltjük a medencét :))) Mi is pancsizhatunk már !

    VálaszTörlés
  2. De jó! Pancsizzatok sokat!:-)

    VálaszTörlés
  3. Ma mi is nyaralunk! Megyünk strandra, hármasban. De rég volt ilyen, de máshol nem lehet kibírni ezt a meleget. Jól esik, de itt olyan párás ez a meleg, hogy csak csendesen csordogálni van az embernek ereje. :-))

    VálaszTörlés
  4. Ahogy olvastam, jó kis strandolás diószedés volt!:-) Csak az a vihar ne jött volna...

    VálaszTörlés