2012. június 17., vasárnap

Vakáció!:-)








Kitört a szünidő, vele jött most a kánikula. Tegnap feltöltöttük a nagymedencét, a fiúkat mit sem érdekli a csapvíz hideg hőmérséklete!:-)
Tegnap ünnepeltük Dávid szülinapját, volt hunburger, sütöttem zsömlét,Zsolti husit, nagyon finom volt. Csináltam még epermisut, gyümölcsrizst, ami sajnos kicsit keserű lett a megytől.:-( És epres csokis torta is volt. Ünnepeltnek olyan gyertyát vettem, amit nehezen lehet elfújni, volt birkózás vele...:-))) Csenge is pancsizik...ahogy hallom nem is akar aludni délután...:-( Tele van izgalommal. Ma mégegyszer sütöttem zsömlét a maradék húshoz, és zöldség levest is csináltam. Végre itt a nyár....
Pénteken lesz évzáró!

Ja és kész lett az eperlekvár. Csinált hozzá Zsolti csinos címkéket. Ha valakit érdekel szóljon, megegyezzünk!:-)))) DE komolyan!!!!

6 megjegyzés:

  1. Kedves Anikó!

    Engem érdekelnek az eperlekvárok!2 üveggel kipróbálnám!
    Email címem: elem29@freemail.hu
    Az ár és az átvétel miatt írjunk egymásnak.
    Köszönöm,
    Meli

    VálaszTörlés
  2. Meli, Te vagy az első vásárlóm!:-))) Mennyire örülök neki.:-)))Teljesen feldobtad a napom, talán van akkor rá kereslet. Írok mailt...Köszi!!!!:-)

    VálaszTörlés
  3. Aranyos a blogod! Mennyi finomságot készítettél egy nap alatt... :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, hogy velem tartasz!:-))))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon gusztusos a lekvár!
    Nagyon szép családod van, kedves az utolsó kép is, olyan mosolygós az arcod, és látszódik, hogy mennyire szeretitek egymást. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Kata!:-) Na azért tudok durcizni is...:-D

      Törlés