2012. augusztus 5., vasárnap

Csak egy vasárnap.:-)

Melegem van! Gondolom nem csak nekem!:-)Nem jól tűröm, de mit lehet tenni, nyár van!:-)

Fiúk pecáznak, Mesi most kelt fel (hú de jó neki), én kényszerből öt órakor, mert itt száguldott a tűzoltó autó. Izgultam, csaknem a fiúkkal van valami? De nem, hála..:-)
Éjjel alszunk, de két napja felsír Csenge, majd ahogy felkel, és meglát, újra nagy nehezen vissza alszik.
Különben megérne egy posztot Csenge. Most kell hozzá csak erő, türelem, és türelem, és türelem. És ez duplán osztja sors, pepitában, van egy 14 és fél éves is. Ugyan az a korszak, csak a fiatalabb, még nagy testi kontaktust igényel.A kenyeret is csak többszöri nekifutással tudtam begyúrni az előbb. És én aki mindig egyedül, gyorsan dolgoztam, most nehezen tűröm a tehetetlenséget. Jó, segítenek a többiek, de engem pl. ilyen zavar, hogy pakolnak a konyhában, és az asztalt, vagy a pultot, ami tiszta morzsa, nem törlik le..Nekem meg nem mindig van türelmem, ötfelé mondani a mondandómat.
De csak nem tudok a popómon megülni, leszedtem a matrac huzatot, amit nem lehet begyömöszölni a mosógépbe akkora, de ázik a kádban, már megtapostam, mint régen az asszonyok.:-D Kétféle kenyér készül ma, és mily szerencse, hogy múltkor fagyasztottam le szilvás gombócot. :-)Leves van tegnapról.
De délután csak pihegek majd az olimpia előtt!:-)

2 megjegyzés:

  1. Anikó! Én is csak pihengetek az olimpia előtt és jó! Nagyon jó! Életem Párja elment sétálni, nem mentem vele, mert nem volt lelkierőm kikelni az ágyból. De az Ő lelkének meg fontos volt elmenni. Hagytam, had menjen. Várom az estét, a misét és nagy családi találkozást és beszélgetést a templom előtt. Megint tartani fog vagy 1 óra hosszat. Mindig így van ez, ha hazaérünk. És csodás érzés!!! :-))

    VálaszTörlés
  2. Érezd jól magad a családdal!:-)

    VálaszTörlés