2012. augusztus 2., csütörtök

Fáradt vagyok!

Nem nyavalygok, de fáradt vagyok. Ez a nyár fárasztó nagyon. Pedig éjjel alszunk,(kop-kop) meg a nagyok is azért ímmel-ámmal segítenek, mégis! Kettőig a konyhában vagyok,mire felszusszanok, már vacsi. Megy két adag ruha mindennap, vagy most pl. a sáros elázott szőnyegek, cuccok. Mesinek itt van a barátnője, nem zavar, nagyon  aranyosak de néha tényleg úgy érzem magam, mintha kifőzdében lennék, ha elfogy az étel, gyorsan pótolni..Mindig kitalálni mit főzzek, mindenkinek jó legyen, elég legyen.
Csenge, meg néha nagyon jól eljátszik, néha meg egy matrica. Még mindig a romokat takarítom a vasárnapi vihar után, és nincs még vége, annyi sarat ide hordott az eső.
Nem vagyok rosszkedvű, csak mérhetetlenül fáradt! De majd lesz idő pihenni....valamikor!

6 megjegyzés:

  1. Anikó, gondoltál már vitaminhiányra?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok mindenre gondoltam, de bevallom, most vitaminhiányra nem gondoltam.:-(

      Törlés
  2. Sok pihenést és nyugit kívánok neked:) Most én is így érzem magam, pedig 1 hónap szabin voltam, és mégis, elneveztem nyári fáradtságnak:) Bizony nehéz ez, végeláthatatlan örök körforgás, de én befogom ám a családot a munkákba, akkor is, ha nem tetszik mindenkinek. Lesz ez még jobb is, az már nagyon jó, hogy legalább alszotok:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen én is nézem a jó oldalát, legalább alszunk!:-))))
      Zsolti is itthon volt két hétig! Lehet, hogy amiatt is vagyok fáradt, mert ilyenkor sokkal aktívabb az ember...legalábbis más!:-) Én is befogom a családot! Segítenek is, ma már zene füleimnek a "mit segítsek, Anya???":-))))

      Törlés
  3. Egyetértek! Hulla fáradt vagyok én is. És holnapután indulni kéne. De sem összepakolva nincs, amit vinnénk, sem a lakás nincs rendben, 2 sor krumplit még fél kellene szedni. Kedvem is lenne, csak a fáradtság...de lesz ez majd jobb. Majd egyszer! : ) addig is tarts ki Te is kedves Anikó!

    VálaszTörlés
  4. Akkor pihenjünk együtt!:-))))

    VálaszTörlés