2012. augusztus 26., vasárnap

Fényképek.

Még az új ajtót nem is mutattam. Olyan szép, ahhoz képest, hogy nem fa!
Nem nagy a nappali, de nagyon szeretjük. :-)



Játszó sarok, és a tv.

Ez a számítógépes sarok, és a kedvenc dolgok a falon!:-))))
 
Ez is egyik kedvenc helyem a konyhában.:-) Mindenes rész!

Kedvenc szekrényem a tálalóban!:-)

És a konyhában a gerenda, amin lógnak a kukoricák is!:-)
Kicsit sebtiben fotóztam megint, de nézzétek el nekem, mennem kell főzni, sütni.:-)

20 megjegyzés:

  1. Nagyon kedves és otthonos!!! Nagyon tetszettek a színek a nappaliban, és mennyire jó, hogy neked ekkora konyhád van! És az a gerenda!!! :-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért a kép csalóka, nem olyan nagy, főleg ha neki állok valaminek. De nem panaszkodom, mert így szeretem.:-)Gerenda nagy ötlet volt, akkor mikor építkeztünk.

      Törlés
  2. Nekem is az jutott az eszembe a nappalitokról, hogy milyen otthonos. Szép a konyhád is nagyon!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Erika! Azt beszélgettük éppen, majd télen mikor olyan szürke minden, jól fog esni ez a szín.:-)

      Törlés
  3. Tényleg nagyon szép, ízléses, barátságos otthonos a lakás. A nappaliban nagyon szépek azok a színek, melegséget árasztanak. A konyhában az a fali beugró rész úúúúú de nagyon nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a beugró rész, egy ablak volt, csak mi befalaztuk. Mert a konyha, régen nyári konyhaként (vagy lomtárként) funkcionált. Csak nem akartuk teljesen eltüntetni.:-)

      Törlés
  4. Még eszembe jutott, mivel nagyon szeretem nézni a lakberendezési oldalakat, újságokat, hogy vannak olyan konyhák, amik úgy néznek ki (számomra), mint egy kifőzde, vagy mint egy kórházi konyha. Fém minden, sehol sincs kint semmi se a pulton, se sehol, mintha ott sem laknának.
    Persze ízlések és pofonok. Nekem is sokkal sokkal jobban bejön ez a stílus, amit Te is képviselsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ízlések és pofonok. Lehetne több pakoló részem nekem is. De inkább megtanultam szelektálni. Amiket meg használunk, nem dugom el. Meg amiket szeretek!:-)))

      Törlés
  5. A nappaliban van az az akármilyen vaj szín? jó szín, narancssárgás. nekünk is hasonló volt, idén tompítottunk rajta egy cseppet, de nagyon szerettem azt is. nekem a konyhád nagyon tetszik, nagyon hangulatos, amilyet szeretek.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, hívatalos neve: Fűszeres jakvaj. Na ugye mi annyi jakvajat eszünk...:-D De ha egyszer Tibetbe megyek, beszámolok róla.:-D Köszi a konyha dicséretét!:-)

      Törlés
  6. Anikó, nagyon szép, otthonos a lakásotok!
    Ide jó öröm haza menni. :-)

    VálaszTörlés
  7. Mondom én! Anikós! Ahogy már más is leírta: ÉLET van a képeken. látszik, hogy itt laknak és nem egy múzeum. Amik engem elvarázsoltak Nálad, a cserépedények! Most kezdek visszatérni én is hozzájuk, kivételt képez az 1 db pataki tálam,amit agyonhasználtam már és a kenyértartóm, ami igazság szerint sütőtál,néha annak is használom. Meg volt egy mázas cseréptálam is, de az el volt repedve, mikor megkaptam már akkor is és most az orchideák alátétjeként szolgál. :)) Legújabb a pités tálam, és arra is az a sors vár, mint a pataki tálra. De az a szilke a szekrény tetején és a legfelső polcon... tudnék nekik én is helyet szorítani. ;-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld Györgyi, a szekrény tetején lévő cserépedény olyan isteni töltöttkáposzta illatú.:-D Abban csinálom, a káposztát a sütőben, isteni! A kisebbbet a zöldet, Őrségben vettem, abba olyan egytálételt szoktam csinálni,tarhonyásat. Minden féle cserép edényem van még, én nagyon szeretem, pite forma is van. Csak gyűjtögesd Te is. Ha másért nem, virágalátétnek!:-)))))))

      Törlés
  8. Nagyon szép lett az új szín a nappaliban, meg az egész ház hangulatos. Erre mondják azt, hogy ez nem ház, ez otthon, tele emlékekkel, szívnek kedves apróságokkal:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos, hogy tele van emlékkel, most megint egy nagy ládával raktam el kincseket. De azért negyon szeretem őket, csak nem férnek már ki....

      Törlés
  9. Szép az otthon!
    És a mindenes rész...hát nekem is kell!
    :)üdv, Júlia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Júlia!:-) Kell egy ilyen pakolós rész, csak figyelnem kell, mert hamar olyan dolgok kerülnek oda, ami kiesik a kezükből.:-)))

      Törlés
  10. Szia Anikó! Szeretném megkérdezni, hogy a nappali és a játszó sarok más színű? Csak mert így a képeken úgy tűnik, de lehet, hogy csak a fényviszonyok miatt. Én is ilyen színt szeretnék itthonra, a halványabb tetszik nagyon, meg tudnád mondani a nevét? :)

    VálaszTörlés
  11. Szia!
    Nem más színű, csak a fényviszonyok miatt!:-)
    Fűszeres jakvaj a színnek a neve, csak sajnos nem tudom a márkáját..:-(Amúgy jó festék tartós, szeretem, az más, hogy a falunk eléggé "rusztikus".:-))))

    VálaszTörlés