2012. augusztus 14., kedd

Tegnap, ma..

Tegnapi bejegyzésre csak egy mondat, nem a kedves olvasóim azok, akik megbántottak ebben a kérdésben.:-) Ő(k), nem az olvasóim!:-)))

No és a mai téma. Most hogy csak nyöszörgünk éjszaka, vagy fejhangon hangosan zokogunk öt percig, csak bírjuk ki jelszóval (amúgy nem értem miért üvölt ennyire, ha odaszólok, vigasztalni próbálom, még jobban üvölt a legkisebb csöpp), utána elhelyezkedés, majd alvás a következő körig, én meg sem próbálok mozdulni, mert akkor újra kezdődik. Mikor meg tudok fordulni és durmolás van utána, és nem ébred fel, na az egy mámoros érzés!:-))) Így ma átpakolom a szobát valahogy vagy nem....még nem tudom. De kellene, mert így nem lát és szerintem az a baj (vagy nem). És nem vagyok elégedett, mert így is alszunk, de nem olyan pihentető. Ha lehetne átköltöztetném valamelyik gyerekszobába, de tele van mindkettő.:-D Így velünk van még...


Ma arra gondoltam a füzetecskébe (amit a csajoknak lesz útmutató), minden nap leírom mit főzök és én hogyan szoktam csinálni! Ma lencse főzelék lett, és a megunhatatlan kakaós kalács.:-)

4 megjegyzés:

  1. A tegnapihoz: teljesen egyet értek veled a hozzászólásokat illetően, nekem is fontos ez, és rosszul tud esni, ha semmi reakció. Viszont olyan nekem is volt már, hogy későn vettem észre, hogy valaki írt egy régebbi bejegyzéshez. Ezért nagyon agyalok azon, hogy visszaállítsam a moderálást. Régen volt, és az tetszett benne, hogy mindig láttam, ha írt valaki.
    A füzetecske meg nagyon jó ötlet! Ha megtanulok addig főzni, én is csinálok Hanninak, hogy ne érezze magát olyan elveszettnek, mint én. Ok, hogy van internet, és ott sok recept, de a jól ismert, bevált és szeretett ételek receptjei sokkal többet érnek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó ötlet ez a füzetecske!:-) (ma nem írom be mit csináltam, zacskós tortellinit!:-)))

      Törlés
  2. De elég annyit beállítani, hogy mailt kapj a hozzászólásokról :)

    VálaszTörlés