2012. augusztus 15., szerda

minden összejön...

Van az úgy hogy minden összejön. Na de most semmi kiborulás, ez van!
 Jött ugye az ajtó, kicsit megizzasztott, majd azt mondhatnám sikerült. Erre tegnap meg észrevettem, hogy a mosogató csap telep hosszában elrepedt (:-O),hogy a csudába? Ma vennem kellett egy csap telepet, hű de jó "csak" 7000ft volt. (jó, flancos, zuhanyos, meg kihúzatós meg minden).
 Majd a kiskapu megadta magát,Vennem kellett zárat,5000ft-ért.:-(
És ugye javítgatás az ajtó körül, pénteken pakolás, szombaton meszelés. Jó lenne jókedvűen csinálni, de biztos nem így lesz. Még szerencse hogy nekiálltunk az ajtónak, és egy kis meszelésnek....Tényleg mi lett volna ha nem állunk neki? Akkor mennyit spórolunk, persze ezek amúgy is tönkre mentek volna.
Meg az ágyunkat is átpakoltam, mert Csenge kimászott a kiságyból ma délben, közel volt a nagyágyunkhoz, most átraktam. Kíváncsi leszek, tegnap amúgy végig aludta az éjszakát. (kop-kop)
Ja és a nap csúcspontja Mesi. Délután egyre sápadtabban mondja fáj a hasa, adjak valamit gyorsan. Jó zselés maci melegítés, rá a hasra, már keresem a fájdalom csillapítót, mert elég szürke Mesi, mire rohan a fürdőszobába, minden kijött....még fél óra agónia, majd rötyögés, és meleg szendvics evés. No, most akkor mi van????Ugye nem vírnyák, mert nem nagyon van kedvem lavórokat szerte osztani éjszaka. Pont nemrég "nosztalgiáztam" Hajni írása után, legutóbbi ilyen víruson.:-(

6 megjegyzés:

  1. Hát remélem én is, hogy ez nem vírus!!! Csak valami múló gyomorrontás. Nagyfiú is a múlt héten nyafogott két napot, de elmúlt gyorsan. A baj meg, mint tudjuk, nem jár egyedül. De ahogy számoltam, ez 3, a meszelés az 4. Tehát meg van a 3 magyar igazság és a ráadás. Tehát nem jöhet mér más! ;-D

    VálaszTörlés
  2. Remélem Mesinél nem lesz folytatása a dolognak.
    Most a bejegyzésed második mondatánál újra szöget ütött valami a fejembe, ami már múltkor is, csak akkor nem mertem megkérdezni. Most is félve csak, mert gondolom nem leszek népszerű miatta. De miért nem engeded meg magadnak, hogy kiborulj, vagy dühöngj,vagy csak keseregj? Oké, hogy pozitív életszemlélet, meg ilyenek... de szerintem néha igenis belefér, hogy kibukjunk, amikor úgy hozza az élet.
    Lehet, hogy nagyon rosszul értelmezem, és nem akarlak megbántani egyáltalán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dius, nyugodtan kérdezd meg!:-) Határozottan tudom a választ is!:-) Mert, ha kiborulok, dühöngök, kesergek akkor nagyon mélyre sűlyedek, és mivel megtapasztaltam milyen nagyon nehéz is kijönnöm belőle, így nem akarom jobban megélni a rosszat. Mikor így érez az ember, én úgy élem meg, hogy nagyon egyedül vagyok, és egyedül nagyon nehéz kihúzni magamat a mocsárból. (már csak a súlyomnál fogva is:-D) Amúgy a jót sem tudom 100%-ig megélni, félek a huppanástól ami majd a felhőkből lehoz.
      Persze így egy unalmas "langyos" ember vagyok, kívülről. Belülről azért jó kis hullámokat élek meg.

      Törlés
  3. Nézd a jó oldalát,mikor kész lesztek a meszeléssel vissza pakolással,kényelmesen hátradőltök,és minden szép,és jó lesz! Jön majd a megérdemelt pihenés! :)
    Mesi,hogy van? Bár ha utánna fél órával már bement a melegszendvics nem hinném,hogy vírus!
    Dius hozzászólásához pedig annyit fűznék hozzá,hogy igen az érzelmeket meg kell élni,kell tudni sírni,dühöngeni,és nagyokat nevetni! :)
    (Húú,de bölcs voltam. ;) :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bölcs vagy Hajni!:-))))
      Igen én próbálom nézni a jó oldalát. Majd vasárnap lesz is ilyen bejegyzés jó.:-)
      Jól van Mesi, de éjszaka csak füleltem, milyen fajta mozgások vannak!:-D

      Törlés