2012. augusztus 16., csütörtök

Nosztalgia....

Ma elfogott a nosztalgia. Több kismama is van a környezetemben. Én úgy örülök neki, közben irigy vagyok. (micsoda telhetetlen ötödször is:-)))
Közben meg fürdőzök a nagycsaládban. Ha kimozdulok, na nem a moziba, hanem az üres hűtőt feltölteni, és szóba kerülnek a gyerekek, és mondom, most például a suli cuccok vásárlása közben, hogy jah, én tudom mit jelent a kiadás ilyenkor, mert három sulis van, plusz egy másfél évesünk, na akkor kerek szemek,négy van? És én kidülett mellel erősen bólogatok. Bizony ám!!! Négy!!! Először látom az arcokon, jézusom....majd, gratulálnak.., ha tovább maradnék a helyszínen, biztos sajnálnának.:-) És akkor elgondolkodom, milyen lehet akinek öt van, hat....különben, tudom, hogy több gyermekünk nem lesz, de azért a babaillatt olyan jó...na majd élvezem a nagymamaságot. Remélem meg is érdemlem majd az unokát, mondom MAJD!!!! Mesi (jaj csak el ne kiabáljam, mert mindig az van) tündér rózsa mostanában. Olyan jó lenne ha ilyen lenne tovább is a kapcsolatunk. Dolgozik is rajta rendesen, és én is.
Suli cuccokhoz vissza térve, semmi aggodalmam sincs, Mesi is csak néha csábult el, mert idén a taktika, kidíszítjük mi a füzeteket. Fiúknak meg oly mindegy milyen füzet, sajnos írni kell bele!:-D
Így nem kell semmi flancos cucc, úgysem tudom ilyenkor megvenni az éves adagot. Így nem volt idén nagy felhajtás körülötte.
No megyek, vár az esti rutin...:-))))

4 megjegyzés:

  1. Anikó, mennyire ismerős érzések, reagálások. :-O

    VálaszTörlés
  2. Na igen:-)De nekünk, jó, és ez a lányeg!:-))

    VálaszTörlés
  3. Ez egy mérföldkő egy nő életében, amikor tudatosul benne, hogy már soha többet nem lesz része ebben a csodában....én is tudom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Lizi, kicsit azért nehéz is felfognom ezt. De muszáj.:-)

      Törlés