2012. augusztus 17., péntek

konyha meszelés..

Bomba robbant a konyhában. Alig találtam valamit, hogy délután megfőzzek holnapra.:-O Nem baj, holnap szép tiszták leszünk.
 Amúgy leszedtük a képeket a falról, nagy fekete keret van, fekete pókhálóval, tök ciki, vagyis nem, olyan mintha egy régi házban nézelődnék, ahol leszedték a régi-régi képeket. Gyerekek csak azt mondogatták költözünk, annyit pakolunk. És majd holnap mit mondanak, ha befogom őket csetresz pucolásba.:-))))  Lehet mitől megszabadulni, szanálásra is jó a festés mázolás. Csak hát csomó szép emlék, három gyerektől. Rajz, papír virág, kis emléktárgy. Nincs szívem kidobni. Pedig olyan porosak, koszosak.. Viszont nagyon sokat segítettek a gyerekek délután. Kisikáltunk három szőnyeget, székeket pucoltunk, mást nagyon nem, majd holnap. Kimostam a csipkéket, kis asztal teritőket.

Nagyon szép hosszú hétvégét kívánok, minden kedves olvasómnak!:-)

10 megjegyzés:

  1. Anikóm, hajrá! Én már látom a szép, tiszta, fényes jövőt és az alagút végét! Csak tessék róla képet is feltenni! Nagyon, de nagyon ügyes és szorgalmasak vagytok. De képzeld, tegnap Nagyfiú unalmában! felporszívózta az egész házat Anyukáméknál. És gyönyörűen, mindezt 6 évesen. Csak maradjon ez így 16 éves korára is! ;-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kérésetek nellivel, teljesült. Pedig nem vettem volna elő a gépet, de megérte!:-)
      Milyen ügye a Nagyfiú, itt a kezdet, hidd el!:-))))

      Törlés
  2. Szépek lesztek!Remélem azért pihire is jut idő Anikó!Hozol majd képet?

    VálaszTörlés
  3. Ha vége a meszelésnek, olyan jó gyönyörködni az eredményben. Jó gyönyörködést kívánok neked!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, már tegnap este gyönyörködtünk Erika!.-)

      Törlés
  4. A végeredmény megér minden fáradtságot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony megéri, majd látja a következő célpontot!:-)))

      Törlés
  5. Mi is meszelgetünk, még négy helység hátravan a hatból.
    Én a csetreszeket (ovis alkotások, stb.) egy dobozban gyűjtögetem. A doboz néha nagyobbra cserélős-a rajzok pedig nagy ládában vannak. Nincs szívem kidobni őket :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor nektek is jó munkát!:-) Nekem sincs szívem kidobni, de azt láom ők jobban átlátják a dolgokat, ki mit mikor csinált, és persze nekem! Akkor nagyon is fontos dolgok ezek!:-)

      Törlés