2012. március 28., szerda

Esti séta:-)

Mit tesz egy esti séta, nagylányommal? Ránk fért nagyon.:-) Denevérek csak úgy röpködtek a fejünk felett, közben olyan melegséget sugároznak a házak, égnek a villanyok, és azon gondolkozom, mi jót csinálhatnak éppen a meleg szobában. (jó, mondjuk nem vagyok rá annyira kíváncsi, elég nekem a látvány is:-))))Este olyan sétálni, mint karácsonykor. Gyerekkoromban, meg azóta is, szeretem látni a karácsonyfa fényét a szobákból.
Jöttünk nagymamáméktól hazafelé karácsonykor gyerekkoromban, már sötét volt, én lógtam az autó ablakában, és csak bámultam a fényeket a házak ablakából. És ámultam, és bámultam...úgy szerettem.:-)
Most ilyen este sétálni.
És jobb kedvem lett, bár megvolt az oka miértjének, délutánra jó kis migrénem lett.:-( De most már nem fáj, és elkezdtem tervezni a húsvétot. Mit főzök sütök majd...lassan alakul, és majd megosztom veletek! Kíváncsi leszek Csengére majd, ő először fogja élvezni.:-) Olyan zsivány lett, ha látnátok. Ma addig koketált  a szomszédban dolgozó férfival ,míg rá nem figyelt és nem mosolygott neki, úgy kellett elhúznom onnan. :-) Ja és hisztizik, kis törpe és olyan hisztit levág, de olyan kedvesen...ma mondtam neki, hamarabb szólhatott volna, hogy a földön fog csúszni mászni a hisztijében, mert akkor nem mosok fel, csak egy rongyot kötök a hasára!:-)))) És akkor felállt, mintha mi sem történt volna, és a csábos mosolyával felkéredzkedett az ölembe. Lehet ennek ellenállni???:-)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése