2012. március 12., hétfő

Zárás..:-)

Ígérem, nem fogok minden apró rezdülésemet leírni. De a mai nap zárásához hozzátartoznak ezek a mondatok!:-)

Ahogy ma elmerültem a habokban este, mosolyogni támadt kedvem. Mert ugye azért addig még minden rendben van, míg pár óra múlva a hiszti után, igaz feltartott fejjel, de hozza a könyvét amiből tanult a kamasz, majd megkérdezi normálisan, mehetek e most a könyvtárba? És én elengedtem, mert láttam az erőfeszítéseket, és amúgy is menjen mert olvasni jó!:-) És este, már-már idilli a helyzet, mikor megkérdezi a kamasz, hogy odaülhet e a géphez? És én nem engedem, mert érezze, azért mai napi viselkedése, mégsem volt helyes. Kicsit durcás, de látom megértette. Majd egy hónapra hozott 8 könyvéből(:-O) kérek egyet, amit én is olvashatnék, úgyis annyira rajtam van az olvashatnék, amit majd másfél éve úgysem tehettem. De annyira hiányzik. És most kifogás nincs, Csenge tündérien elalszik. Szóval kértem egy könyvet és elmerültem a habokban, egy jó romantikus könyvvel, majd mit hallok? Folyamatosan beszélgetnek, nevetgélnek viccelődnek hárman. Nagy szám ez....boldog voltam. :-)))

És büszkén jelenthetem mai palacsintát Dávid sütötte, aki nagyon büszke volt magára, mert azt hitte sokkal nehezebb. Ügyes volt nagyon!:-)

9 megjegyzés:

  1. Örülök,hogy így zárult a napod!:) (megijesztettél a címmel,azt hittem a blogod zárod :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Utólag én is gondoltam, hogy a cím másra is utalhat!:-)))

      Törlés
  2. Időnként ha nem engedjük kockulni őket, olyan jó kis elfoglaltságot találnak ki együtt!

    VálaszTörlés
  3. De jó, nagyon örülök, hogy jól végződött a napod :)). Az előző bejegyzésedre szerettem volna írni valami bíztatót, de rohannom kellett a nagy fiamért, így elmaradt. Most pedig már nincs is rá szükség :))...

    VálaszTörlés