2012. március 29., csütörtök

Haladunk!:-)

Dávidot hazaküldték az iskolából, köhög fáj a torka, lázas!:-( Már tegnap sem volt túl jól, de reggel nem volt még lázas. Remélem jobban lesz a napokban. És Csenge nem kapja el.

Ma készen lett Zsolti, Mesi szobájával, olyan jó lett!:-) Lila, és zöld színű a fal. Mesi takaríthat délután!:-) Nagyon jó festéket vettünk, és nem volt olyan vészesen drága. Ősszel a fiúk szobája jön, meg a konyhát kell kimeszelni nyáron. Jövőre meg majd a mi szobánk és a nappali jön sorra.

Ma négy jó kis házi csirkét is feldaraboltam, leszögezem, nem lennék jó még mindig a csirkenyakvágásban, szegény már nem élt, mégis mikor a fejét vágtam le, becsuktam a szemem!:-))) Olyan szép húsa van, és nem zsíros, mégis van hús rajta! Örültem neki, mert amit mostanában a boltban lehet kapni, kritikán aluli. Bűdös, fekete a csontja, szinte a számomra ehetetlen kategória. Mint ahogy a margarinos krémes torták, kaptunk ajándékba egyet, nem tudom megenni...borzasztó íze van. Kidobtam az utolsó margarinos tégelyt is, vajat eszünk, kevesebb fogy és egészségesebb. És csináltam egy nagyadag körözöttet, nagyon szeretik a gyerekek, és mi is, jó kenni a szendvicsbe.

Ivásom is jól halad, tegnap el kellett mennünk a fiúkkal fogszabályzót megnézetni. Utána kicsit bevásároltunk, olyan szomjasan jöttem haza, hogy két nagy pohár víz enyhítette csak a szomjúságomat, és már nappal is sokkal hamarabb szomjas vagyok.Túlzásba nem viszem, mert olyan 2,5-3 liter gurul le, ennyi jólesik, de a régi ivásomhoz képest ez sok.És ma már sokkal energikusabb vagyok, érzem jót tesz ez nekem..:-)

6 megjegyzés:

  1. Jobbulást, és örülök a haladásodnak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, én is örülök, mindenféle haladásnak!:-)

      Törlés
  2. Jobbulást kívánok Dávidnak, remélem Csenge nem kapja el.
    Örülök, hogy haladsz az ivással.Én is próbálgatom.:-)Több kevesebb sikerrel!
    A körözöttet mi is nagyon szeretjük.A vaj tényleg sokkal finomabb.
    Küldesz majd képet Mesi szobájáról.
    Mi Karácsony előtt csináltuk meg Bazsiét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd csinálunk képet rakok fel, ügyesen összepakolt délután Mesi, holnap összerakjuk az ágyát és kész, én is takaríthatok!

      Nekem is kapar a torkom, remélem nem kapom el..:-(

      Törlés