2012. március 24., szombat

Ivásra fel!:-)

Itthon volt ma Zsolti szabin! (azt már csak zárójelben jegyzem meg, éjjel volt mire megtudta, így tervezzen az ember!) De jó volt, pecázott, halat ma sem fogott, de senki körülötte, ez azért már dühítő ám! Mire hazaért, sült, a rakott tészta, és a kakaós lepény is már hűlt. Mi Csengével mér kertészkedtünk, rendbe tettük a rózsát, minden növénykét megsimogattam, trágyát adtam nekik, hogy jól növekedjenek, majd meglocsoltunk. Jó kis munka volt, meg is kapta a karom az idei első ilyen nap!:-)Zsolti a tóvizet merte ki, akkora a tavirózsa, hogy csak na! Szegény utolsó békát is megtalálta Zsolti, kezet fogott vele (pfúúúúúúj). :-)
Délután mire hazaértek a dolgozóból a gyerekek, elmentünk Mesi szobájába festéket venni. Pont volt is két olyan szín, amit szeretett volna, így nem kellett sokáig vacakolni...Vásároltunk még kicsit holnapra, mert bográcsolni szeretnénk.Pörkölt lesz, krumplit főzünk bele, és vettem idén először salátát is.És valami süti is lesz csipegetni délután.

Tegnap olvastam Heninél, az életmód részlegnél, mennyire fontos az ivás. Én is próbálok sokat inni, szoptatás miatt is. De ez nem mindig sikerül, legtöbbször már szomjasan megyek inni, és este. Most elhatároztam, úgy fogok inni, ahogy tanácsolja, ahogy ő teszi. Minden toalett használat után, tehát már reggel is azzal kezdem, majd egész nap folyatom. Evés előtt is iszok, utána is kéne az, még az nem megy.
Ma próbáltam, így olvasásra, az jön le, hoho, megy ez mint a karikacsapás, mi az, csak ennyiszer inni...aha! De mivel többet iszol, többet mész pisilni, még többet iszol...és ez így megy.:-D Még logosztikáznom kell, azt is meg kell oldani, ha kiruccanok itthonról, akkor hogy oldjam meg.:-)
 De jól esett a mai nap ivása! És jó lenne, ha a derékfájásom, is megszűnne, vagy csak jobban érezzem magam a bőrömben. (de megsúgom, ha pár kiló lecsúszna rólam, annak is örülnék!:-D)

Szóval, mindenki igyon egy pohár finom vizet!:-))))

3 megjegyzés:

  1. Hát Anikó!Nekem is ez a bajom.Sokszor este veszem észre, hogy nem is ittam vagy csak alig.A többiek meg veszekszenek velem.De elfelejtkezem róla.:(Aztán pár napig igyekszem figyelni rá, de megint nem iszok utána rendesen.
    Holnap mi is bográcsozunk.Remélem jó idő lesz.Ma egy kicsit pötyögött az eső.
    Majd teszel fel a tóról képet?
    Kellemes vasárnapot Nektek!Puszi

    VálaszTörlés
  2. Anikó gyere játszani!
    Neked való feladat!!!:)

    Szeretnélek játékra hívni a Kutya és Konyha blog írójához.
    Az Online Vacsoracsata folytatódik.:)))

    VálaszTörlés