2012. március 1., csütörtök

Ez történt ma!:-)

Ma elmentünk délelőtt hármasban, Zsolti, Csenge és én kertészboltba vásárolni. Sok mindent vettünk, naaaaaaaaagyon fontos dolgokat;-) pl. fém öntözőkannát nekem, meg kertészkedős szép virágos romantikus kesztyűt, amit mindig úgy elpakolok, hogy mikor használnám, sosem találom.:-)Paradicsomoknak ládát, mert már nagyon szépen kelnek az ültetőedényben. Nagyon izgalmas különben, az első ültetésünk magról palántákat nevelve. Meg még csupa apró, fontos dolgot, mondjuk amiért mentünk, még sehol nem volt. Nádkerítést szerettünk volna, de még sehol nem találtunk.
Én, aki mindig úgy vásárolok, hogy a pénztárban, pakoláson kívül, az árakat is figyelem, most nem tettem. Itthon néztem a blokkot. És naná, több olyan dolog volt ami jóval drágábbra húzott le a pénztáros mint a kirakott ár volt! Ó, ha ezt ott látom, az biztos nem hagyom szó nélkül, bár kikukáztam a blokkot amit kidobtam, mert az egyik energiatakarékos izzó is 5 perc használat után kimúlt!:-# Erősen gondolkozom, holnap visszamegyek és rácsapok az asztalra.:-s


Amikor hazajöttünk gyorsan ebédeltünk. Majd megmosdattam Csengét, és kértem a fürdőből kijőve, hozza a babáját megyünk aludni. Kicsi életem, szedte a kis apró lábait,  kacsintgattam Zsoltinak, kíváncsi voltam, hozni fogja e, a babát? És igen, cipeli mosolyogva a babáját hozzám, felkaptam babástól, én Csengét szorítottam, Ő a babáját! Kicsordult a könnyem. Olyan aranyos volt. Ez a baba érdemelte ki Csenge első pusziját is. Mesié volt, ő nem volt nagy babázós, ennek a babának megnyomjuk, hasát, kezét, lábát beszél, nagyon tetszik Csengének.
Szóval ilyenek voltak ma velünk, a nagyokkal nagyon finom pizzát sütöttünk vacsira. Egyedül Zsolti hiányzott a vacsora asztal mellől. Dehát délutános. Holnap viszont kivesz szabit, a gyerekek is itthon lesznek. Nincs suli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése