2012. március 19., hétfő

Képzeljétek!:-)

Kicsit olyan nehézkes fáradtak a blogbeírások mostanában. Pedig alapvetően nem ezt érzem.:-)
Jó, az előbb festettem be a hajamat, és azt láttam, akkora monokli van a szemem körbe, mintha behúztak volna. Lehet tényleg????:-)))) Á, ilyen ez mindig, csak most talán jobban belenéztem a tükörbe!,-)))

Képzeljétek, hogy jártam ma. Megyek vásárolni, tolom a kocsit, nézem az árukat, egy idő után belenézek a kocsiba. Látom alig van benne árú, sör meg rozskenyér. Még fel sem tűnt, hogy én ilyet nem vettem. Csak vállon veregettem magam, milyen ügyes vagyok, alig tettem valamit a kocsiba. Tényleg szép teljesítmény ez tőlem!:-) Tolom tovább a kocsi, majd ledermedek. Hol a jó kis fedeles kosaram??? Sehol, hahaha eltoltam valaki más kocsiját, de hol az enyém?? Mosolygok, mert ilyenkor jön az a sztori, hogy más is keresi a kocsiját, nem csak én...de most semmi. Rohanok a sorok között, idő után elhagytam a kocsit, kikaptam belőle az én dolgaimat, majd a kasszáknál kezdtem el keresni a kocsimat. Semmi....kiver a víz, a fedeles kosárkámban, a pénztárca a kocsikulcs...kész, kirobogtak vele. Ennyi...Olyan ideges lettem, én még sohasem voltam ilyen szituban, majd kínomban arra gondoltam, megpróbálom még egyszer hátulról előre felé, megnézni a kocsikat, azért egy kosár elég feltűnő. Hátra robogtam, majd befordultam abba a sorba ahonnan jöttem. És ott volt az én telepakolt kocsim a kosárkámmal, várt engem hűségesen! Én még ennyire nem örültem egy bevásárlókosárnak.:-))) Leizzadva, toltam a kocsimat tovább, és megfogadtam jobban fogok máskor figyelni. Ami furcsa volt, hogy a másik kocsit senki nem kereste!:-o No, de az engem már annyira nem érdekelt!:-))) Büszkén toltam a kocsimat mintha semmi nem történt volna!:-)))

12 megjegyzés:

  1. Na te szegény. Még jó, hogy meglett minden, engem is kivert volna a viz. minden jó, ha vége jó:)

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem én is nagyon megijedtem volna, szerencse, hogy meglettek a dolgaid, főleg a fontos cuccok :)), Vivi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én sem a banánt féltettem!:-) A pénztárcát, a kulcsot, no meg a kosárkámat!:-)

      Törlés
  3. Hű, hát elképzeltem, ahogy levert volna engem is a víz. Még szerencse, hogy minden meglett hiánytalanul. :)
    Monokli? Nem hiszem én azt... (és nem is fáradtak a bejegyzéseid...szerintem ahogy a követőid létszámának növekedése is mutatja, nagyon jókat írsz)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig vannak monoklik, no de nem új keletűek ezek, mindig is voltak, és sajnos a gyerekeken is látom, ezt is tőlem örökölték!:-)
      Jókat írnék? Pedig nem gondolkodom hosszan rajta, maximum a bejegyzés lényegén. Azután jön belőlem....én érzem lehetne néha sokkal szebb, magyarosabb megfogalmazás is, majd igyekszem!:-)

      Törlés
  4. Anikó, meghűlt bennem a vér,az elejét olvasva azt hittem Csenge tűnt el.
    Nehézkes meg egyáltalán nem vagy. :-)

    VálaszTörlés
  5. Hát tényleg az elején engem is megijesztettél hogy Csenge is eltűnt a kocsival együtt !!! Ne csinálj ilyet még egyszer mert engem is levert a víz rendesen mire rájöttem hogy egyedül voltál vásárolni :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon ritkán viszem Csengét vásárolni.:-) Azért akkor állandóan dumálunk egymásnak, el sem engedem a kocsit, de amúgy nem tolakszom a kocsival mindenáron..:-)

      Törlés
  6. Fú, még jó, hogy meglett, én is biztos nagyon megijedtem volna. Szerintem nem nehézkesek a bejegyzéseid, sőt! Szeretek ide betérni! :)

    VálaszTörlés
  7. De jó, hogy végülis megtaláltad!:)

    VálaszTörlés