2012. március 14., szerda

Irány kirándulni!:-)

Jövök kicsit kikapcsolódni.
Jó volt a mai nap, mindig valami újdonsággal lepnek meg a gyerekek.:-) Kata nagyon kis életrevaló már! Édesek voltak a csajok,  mindig azt játszották, mint a másik. De szigorúan csak egymás mellett.

Piacon is televásároltam magam, csupa egészséges dologgal. Vettem tejet, meglepődtem mert 170 ft volt literje az igazi házi tejnek!:-O Meg vettem túrót, 450 ft volt fél kiló, vettem vajat is, meg kecsketejből körözöttet.Kecskesajtot lilahagymásat, retket, hagymát, almát. Meg szalonnát olyan igazi füstölt kenyérszalonnát, be is tankoltam belőle, mert jön ugye a szalonna sütések ideje.Zsírt is vettem a bödönbe. :-))) Vettem még sáros, répát, fehéret, sárgát, zellert. Azt hiszem, csak ennyit...:-))

Holnapi szendvicsekbe pont jó lesz a sok finomság! Kirándulni megyünk. Nagyon jó lesz, remélem. És azt is, hogy nem lesz ilyen szél...de dacoltam a hideggel , a  jeges széllel, a perzselő pusztával,, megmásztam a torony legfelső fokát....stb, kb így volt a Shrek-ben.:-)))) Szóval mi is így teszünk holnap. :-)

Szóval bakancsot fel, és irány kirándulni!;-)

8 megjegyzés:

  1. Nagyon meg tudja téveszteni az embert ez az idő. Ma tizenfok volt, hát rögtön az autóban hagytam a kabátot két üzlet között. Tüsszogok is rendesen! Hétvégére napocskát kérünk, szél nélkül mert szeretnénk állatkertbe menni :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jobbulást Neked!:-)
      Hétvégére nagyon klassz időt ígérnek! Mi is tervezzük, hogy megyünk állatkertbe, Csenge már biztos fogja élvezni, majd a tavaszi szünetben, ha jó idő lesz!:-)

      Törlés
  2. Jó kirándulást nektek, biztos jó lesz, csak legyen jó idő:) Szvesen mennék én is, de sajnos dolgozni kell.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy dolgoznod kell.:-( De azért remélem pihensz is majd!:-)

      Törlés
  3. Nagyon szép napot kívánunk Nektek!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó kirándulást, az idő állítólag egyre jobb lesz a 4 nap alatt. Nálunk a fiúk horgászni mennek, de egy kis kirándulást is szeretnék becsempészni én is. Nagyon szép, napsütéses napot kívánok Nektek, Vivi :)).

    VálaszTörlés