2012. március 15., csütörtök

Kirándultunk!:-))

Ha  a mai napot le kellene írnom egy szóval, akkor azt mondhatnám, csodálatos volt.
Elmentünk kirándulni. Bár korán kelt Bence, Csenge miatt apa is. Elkészültünk, majd busszal fel Pilisszentlászlóra majd onnan, Lajosforrás mellett elhaladva értünk Kőhegyre. Csenge ezt majdnem végig aludta a hátihordozóban. :-) Úgy horkolt, hogy csuda. Majd mikor már majdnem ott voltunk felébred, akkor tízóraiztunk, és mentünk Kőhegyre.:-) Rengetegen voltak, sok ismerős szentendrei arcot láttam. Annak örültem, a tömegnek nem annyira.;-) Dehát mindenkit kicsalt a  jó idő a szabadba. És ez jó!:-)
Kiraktuk a zászlókat a kilátónál, és a tegnap fiúk által fonott fűzfakoszorút is, majd hazajöttünk. Majdnem négy óra volt. Jól kitikkadtunk, két vízhólyagom lett.;-) Nem csoda, nem bírja az eke a szántást!:-))) De én annyira élveztem a jóidőt, a természetet, a csendet, hogy együtt vagyunk. Megérte a két vízhólyag!:-)))

Holnap reggel a fiúk elmennek pecázni, mi hárman csajok meg felkutatunk valami ajándékot, sógornőmnek szülinapjára. Délután meg barátainkkal leszünk, ahogy az előrejelzést látom, lehet fagyizni fogunk menni a városba..:-))))

Képek is lesznek, csak később!

2 megjegyzés:

  1. Hát ez nagyon jó kis nap lehetett :)). És igen, nekünk is jó volt, mert fogtak halat a fiúk :)). Máté egy pontyot és 1 kárászt, Apukája pedig 2 pontyot, örültünk nagyon! Mi is kimentünk babakocsistól, de azért előbb hazajöttünk.
    Nektek egyébként milyen hátihordozótok van? Csengét mióta viszitek így magatokkal? Csak azért kérdezek ilyen sokat, mert én is be szeretnék szerezni egyet Tomának (Tamás a becsületes neve) de vacilálok, hogy milyen legyen :)). Csenge nagyon cuki lehetett ahogy horkolt a hordozóban:)). Nem lehet betelni ezzel a szép idővel, holnapra is legalább ilyen szép napot Nektek: Vivi.

    VálaszTörlés
  2. De jó hogy fogtak a fiúk halat!:-)
    Tatonka márkájú hátihordozónk van. Nagyon jó, kényelmes,nagy, ha elalszik benne sem bukik semerre. Kedves barátainktól kaptuk kölcsön, nagyon örültünk neki!:-)

    VálaszTörlés