2012. március 19., hétfő

Jó kis napok!

Szerintem nem vagyok vele egyedül,ha azt írom, nagyon gyorsan eltelt a négy nap. Nagyon jó volt, még ha fárasztó is. Tegnap este azért már eléggé elfáradtam. Mert éjjel azért kel még párszor kelni, így nem nagyon pihenem ki magam. Sebaj, már az is felüdülés, hogy egyedül elalszik Csenge.
Annyira kegyes volt az idő, hogy így megajándékozott minket napsütéssel. Itt csak tegnap délután volt kissé szél.
Olyan sok mindent csináltunk a négy napban, hogy felsorolni is nehéz. Tegnap kértem a fiúkat, csináljanak egy igazi pihenő napot, mert az állandó fociban úgy kifáradtak, hogy rossz volt nézni.:-) (persze tegnap délután is csak el mentek egy órácskát, még Mesi is ment velük.) Számítógép mellé, nem is ültek!Hurrá...:-)))

Főztünk sütöttünk, kirándultunk, barátokkal is voltunk egy szép délután, nagytakarítást csinált Zsolti a kertben, én meg ide oda szaladgáltam, ahogy szoktam:-) Rokonlátogatóban is voltunk, kertészboltban, piacon is. Sétáltunk, a patakon...kávéztunk a hintaágyon..:-) Na jó azt nem annyit mint szerettünk volna, de olvassátok, aki ennyi mindent csinál, nincs is ideje!:-) Ja és a fiúk pecázni is voltak kétszer.;-)

Ami kicsit felüdít, az a Húsvét, a tavaszi szünet. Akkor ha minden jól megy + 1 nappal többet leszünk együtt. Remélem ki tud venni Zsolti szabit!

4 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy ilyen jól sikerült a hosszú hétvégétek! Zsoltinak utólag is boldog Sándor-napot!

    VálaszTörlés
  2. Jó sok mindent sikerült besűríteni abba a 4 napba:) De a lényeg, hogy együtt voltatok és jól éreztétek magatokat:) Én is nagyon várom a húsvétot, pár nap pihenő:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, fel kell töltődni, ezekben a napokban!:-) Hideg van még nálatok?

      Törlés