2012. december 14., péntek

Én nem tudom...

...minek köszönhetem ezt a sok szép hozzászólást tőletek mindig! De nem tudjátok elképzelni mennyire jólesik! Hálás vagyok érte, köszönöm!


Azért zajlanak a mindennapok, most éppen Dávid süt, ahogy érzem szalonnát, hiába no, maradék volt csak ma, és vacsira lesz csak lángos.:-)
És Csenge alszik, már jó egy hete minden nap! tatadam....Mert azért azt is le kell írnom, ha jó kislány és alszik. És este minden gond nélkül elalszik fél nyolc felé. Jaj, csak sokáig maradjon így, teljesen kisimul majd a ráncom!:-)
Holnap, megint suli. Ez milyen hülyeség? De ezt már múltkor is megállapítottam, és még meg is fogom egy párszor.
Kicsit még kusza vagyok, mennyire dőlhetek hátra karácsony miatt. Nem parázom túl, csak apróságok vannak vissza, sok-sok apróság. :-)) Hétvégén szeretnék ötleteket gyűjteni mit süssek. És mi legyen az ajándék még. Majd leírom mire jutottam. :-)
Meg a gyerekek megkértek kicsit segítsek be nekik, hogy az ajándék készítést pár alapanyagot szerezzünk be. Van zsebpénzük, már akinek, (Mesinek tuti nincs:-)))és abból szeretnének apróságot venni. Jó ötlet, így ők is készülődnek, de olyanok mint én, még csak fejben megy a dolog!:-)
Szóval a hétvége így fog telni...de együtt leszünk, mert Zsolti is szabin lesz, hurrá!:-)

11 megjegyzés:

  1. A kis Csenge biztos jobban szereti a hűvös időt azért alszik jól. Legalább akkor neked is van egy kis időd délután. Akkor már jól bele kell húznod a vásárlással, bár minden kapható a boltokban csak már biztos többen lesznek.Kellemes hétvégi elfoglaltságot és pihenést kívánok nektek!

    VálaszTörlés
  2. Lehet így van. Már a szobánkban is csak 16-17 fok van,áthűltek a falak aludni kellemes.:-)
    Engem nem zavar a tömeg, ha nem olyannal megyek vásárolni (pl. Zsolti) aki türelmetlen ebben..-)))
    Neked is nagyon szép hétvégét!

    VálaszTörlés
  3. Anikó, nehéz az előző posztodhoz hozzászólni. Csak azt érezni, hogy nagyon fáj a szíved. Kívánom, hogy megbirkózz vele vagy ha lehet álljon helyre a régi állapot!
    Azt hiszem sokunk szívében elfoglalsz egy kis helyet, azért a sok, ahogy mondod kedves hozzászólás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Márti, nagyon aranyos vagy hogy ezt írod! Köszönöm!!!:-)

      Törlés
  4. Iskola, szombaton?- mert voltak a hosszú hétvégék? vagy miért? Felénk nincs ilyen, hogy hosszú hétvége, vagy csak igen ritkán- ha meg valamelyik nemzeti ünnepüket ünnepeljük, akarom mondani, ünneplik ők, akkor azt nem kell bepótolni:)
    Legyen szép a készülődés, meghitt az ünnep nálatok (is)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld december 31. van most ledolgozva előre, mikor elvileg téli szünet van!:-(

      Az lesz Júlia, meghitt!

      Törlés
  5. De jó, hogy alszik Csenge. Bár Nagyfiú is aludna néha, de nem. No nem baj, fő, hogy hagy aludni, amikor én akarok. :-))
    Érdekes lehet, amikor már a nagyok barkácsolnak karácsonyra. Nálunk én barkácsolok. Már majdnem minden ajándék készen van és be is vásároltam majdnem mindenkinek. Valamint ma megsütöttem az utolsó aprósütit is. Már csak a sós van hátra és a bejgli, meg a fatörzstorta. De azok ráérnek karácsony előtt. Ahogy leírtad, Te is nagyon nagyon ügyesen haladsz már előre. :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mint írtam fejben készülök, de jó kis ónos eső esik most így, lőttek a piacnak!:-( Pedig ott még akartam venni ezt, azt. Na majd szerdán, talán!

      Törlés
  6. Ha az idő is úgy akarja akkor szerdán én is megyek. Hátha találkozunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó lenne, bár elmentem ma vásárolni, és jól kiköltekeztem!:-) Nem tudom lemerészkedjek e a piacra?:-)

      Törlés
    2. Legfeljebb csak nézelődsz. :-)

      Törlés