2012. december 15., szombat

Ma...

...sikerült az utolsó ajándékot is megvennem ma. Bár a boltban nem voltak sokan, sőt a pénztáros unatkozott, mégis kicsit el voltam szontyolodva mikor hazaértem. Négy gyerekemből, kettő jött velem, életem párját, akkor sem vittem volna, ha nem bébicsőszködött volna éppen. Még így is tűkön ültek a gyerekek a boltban, csak addig voltak nyugodtak, míg a saját dolgukat válogattuk. No mindegy! Végül is majdnem mindenkinek könyvet vettem, én szerintem telitalálat, egy kettő, viszont mennyit költöttem, egy hátast dobtam, pedig nem nagy dolgokat vettem.:-( De már minden megvan, csak egyszer kell majd mennem jövőhéten, a szokásos heti bevásárlásra és kész. Zsolti is tűkön ült már, kicsit mérges volt, hol a csudában voltuk három órát! Hol, hol....hát nem a wellness szállóban, az biztos. De kész, már csak itthon ténykedek, pár ajándékot. Erről majd még úgyis írok jövőhéten!:-)))
 

6 megjegyzés:

  1. Látom, te is így jártál, mint tegnap mi... ezek a giga hosszúságú bevásárlások és az otthon maradtak apró morgásai :D
    Együttérzek...

    VálaszTörlés
  2. Hát úgy látszik ilyenkor mindenki bevásárol, én is:) Pedig nem sok kedvem volt kimozdulni, nem is volt biztos, hogy ki tudunk, hóvihar van erre. De a lányomnak karate vizsgája volt, így én intéztem a dolgaim, annyi ember volt mindenütt, szinte mozdulni sem lehetett. Hátasokat én is dobtam az áraktól, és én még nem is vagyok túl minden ajándék beszerzésen. Nyugalmas szép vasárnapot kívánok:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sem volt nagy kedvem menni, de túl akartam esni rajta!Sikerült, csak ez a morgolódás...de megoldottuk ez a lényeg!:-)

      Törlés
  3. Na, ma mi is bevásároltunk. Mondtam is Életem Párjának, hogy én jövő héten tuti nem megyek már boltba, főleg nem szombaton (vasárnap itt úgysincs semmi nyitva). Feléljük a készleteinket, utána úgyis megyünk haza. :-)) De Nagyfiú is várt már minket, pedig nem voltunk túl sokat el. Jah, és még fa is van, egy vagyonba került, 22 eurót fizetett Életem Párja érte. De én meg kaptam egy csúcs felmosó szettet. Már nagyon kellett, a régi el van törve és nagyon öreg is, majd 10 éves. :-)) Nagyon ügye vagy Te is, hogy így mindent elintéztél! :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fát ma vesszük meg...:-)
      Akkor Te is ügyes voltál! Mondjuk, nyugodtabb vagyok már, hogy megvan minden. Nem nagy dolgok, de jó így.

      Törlés