2012. december 5., szerda

Jött ma is...



....a postás! Ma nem csekket hozott, hanem egy nagy borítékot!:-) Rakosgattam, forgattam, tudtam kitől jött! Sajnos személyesen nem ismerem, de valahogy átjött a borítékon az a jó érzés, biztos éreztétek már ti is, hogy ez most nekem jött, csak nekem. :-) Izgatott voltam, de palacsinta sütés közben voltam éppen. Mikor Csengét leraktam aludni, gondoltam felbontom. Olyan nehezen ment, nem azért mert nem izgatott mi van benne, hanem azért mert még húztam volna azt a kellemes érzést tovább. De győzött a kíváncsiság.:-D Olyan igazi nekem való dolgot kaptam, már kerestem, szememmel, szívemmel a helyet, hol lehetne csak az enyém!:-) Bevallom megvan, csak a fotózás kedvéért tudtam csak lerakni.:-) Nagyon szépen köszönöm Juci ezt a gyönyörű kézzel készített szütyőt, már most imádom! Nagyon ügyes vagy!
 Éva köszönöm neked a játékot!:-) Én helyzeti előnyben vagyok, az én ajándékozottam Drága barátnőm, Bettus. Már készül neki is az ajándék!;-)

12 megjegyzés:

  1. Gratulálok a szép ajándékodhoz! Én köszönöm hogy játszottál! Használd egészséggel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Éva!:-) Már ott van az éjjeli szekrényemen!:-)

      Törlés
  2. Örülök, hogy teszik az ajándék. Használd egészséggel :D
    Már kezdtem aggódni, hogy nem-e elkallódott a postán. Vagy valakinek megtetszett és elcsórta. Már látom, hogy megnyugodhatok, mert célba ért. Örülök, hogy örömöt okozhattam Neked :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is néztem a dátumot, meg olvastam nálad, hogy elküldted.:-) No mindegy, az a lényeg megérkezett! Csodaszép lett! Úgy örülök neki!:-) Köszi

      Törlés
  3. Anikó, nagyon szép az ajándékod!
    Nem is értem, hogy lehet várni a kibontással. :-) Én ilyenkor letépem a papírt és nekiesek, nem tudok várni. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem értettem magam, Márti.:-))) De olyan jó volt kicsit húzni még a kibontást!:-)))

      Törlés
  4. Ismerős érzés. Mikor blogszomszédoktól boríték érkezik. Napokig fülig ér a szám. Sőt, most is, a kicsi, a nagy, a vastag, a vékony, az elázott vagy éppen postaládába gyűrt borítékok emlékeitől.

    VálaszTörlés
  5. Látod, itt a jutalmad! Hogy vidám legyél! Igazán megérdemelted és nagyon szép! Gratulálok!

    VálaszTörlés