2012. december 6., csütörtök

Teljesült...

.......ma az álmom, tudom kicsit földhöz ragad, de mit tegyek, ez vagyok én! :-) Gyönyörű nagy asztal van a konyhában. Amit jó körbe ülni. Csak még a kedvet kell csiszolni hozzá, morgós, harapós kedvemben vagyok. Nem tudom, hogy ez még a gáz ügy utózöngése, vagy front, vagy dilis vagyok, vagy a gyerekeim azok? Mindegy is, fáradt vagyok megfejteni. Ma a kanapén elájultam kemény negyed órát, majd felkeltem, és mentem vasalni..többet nem voltam hajlandó lustizni, mert akkor egyből olyan megfoghatatlan fáradtság tör rám, hogy azt utálom. Hajnal óta fent vagyok, fél hétkor kényelmesen hasra vágtam magam, mikor is arra gondoltam, nem érdemes elaludnom, mert rögtön kelni kell, az meg rosszabb ha elalszom. Így lehet a fáradtságtól is lehetek morcos.:-) Csenge is nyifizett hajnalban, de őt úgy pusziltam fel kilenckor, mert mentünk volna már az asztalért.
És amúgy is tele vagyok emlékkel, két évvel ezelőttivel, és utálom, hogy így rohan az idő, közben az előbb a nagyágyon huncutkodva elnéztem Csengét, ahogy apja helyén mókázva, utánozza  ahogy horkol, dehogy fordítanám át az időt! Vagy ahogy délután a nagy hóesés után masírozott a patakon Tégla kutyus után, annyira jó volt megpuszilgatnom, a piros hideg pofiját mikor rám nézett a csillogó szemével.:-)
Szóval ilyen kusza, lökött vagyok ma....még várom a szürke hétköznapokat!

14 megjegyzés:

  1. Egy ilyen asztal tényleg feldobhatja a kedvet :)
    Én minden enyém bútordarabnál, legyen az bármilyen... napokig a föld felett lebegek :)
    Legyen mindig teli és körbeülve :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Épp most jártam nálad!:-)))
      Utolsó mondatodat, nagyon, nagyon köszönöm!!!!

      Törlés
  2. De jó, van asztal! :)) ugye megmutatod! Ma én is olyan hulla voltam. El is aludtam Nagyfiu mellett amíg tanult, még horkoltam is. Nem csoda, ha hullák vagyunk, aki hajnal óta fent van. 6kor már kenyeret dagasztottam. De megérte! :) jó pihenést ma estére!

    VálaszTörlés
  3. Örülök hogy ez a kívánságot teljesült! Hangulatod pedig a fáradtságtól ilyen változó, majd holnapra kialszod magad és minden jó lesz! Este a gyerkőcök majd meglepnek valami szép ajándékkal és akkor már el is felejted ami gond, vagy kusza gondolat még benned van!
    Szép nyugodt éjszakát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira szeretem Éva, ezt a mindig nyugodt, biztató hozzászólásaidat!:-)Köszönöm!

      Törlés
  4. Örülök az asztalnak nagyon!!! Nagyon jó kényelmesen együtt ülni a családdal. Mi is kibővítettük a mi asztalunkat, mert valamelyik gyerek folyton rugdosott... A rossz hangulat meg majd elmúlik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye milyen jó mikor már nem rúgnak térden? Viszont ennek is van hátránya, nem éred el fél kézzel az ennivalót!:-D Messzebbre kell nyúlnod érte!:-)))

      Törlés
  5. :) Vártam a képet, de a hangulatodra fogom, hogy nincs.
    Egyebet okosat és szépet?- Talán tényleg azt, hogy szeretetben üljétek körül, legyenek ott azok,akiknek olyan nagy gondoskodással készíted a betevő falatot:), ...és minden hasonló jó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Júlia, már van kép is, így talán a hangulatom is jobb? :-)))

      Törlés
  6. Mostmár csak mosolyt és jókedvet kell varázsolnod az arcodra, csak képzel el, hogy karácsonykor majd együtt ülitek körbe a nagy asztalt:) Ez már önmagában fantasztikus:) Éppen te idézted Müller Pétert, hát keresd magadban a boldogságot és holnap egy nagyon vidám posztot kérünk, meg egy képet az asztalról:)

    VálaszTörlés
  7. Minden kívánságod így teljesüljön! :) Megértelek,hogy gond terhelt vagy. Én mikor így vagyok mindig arra gondolok,hogy a legfontosabb az egészségünk,a gyerekek boldogságtól csillogó szemei,a család,a szerető férj,fedél a fejünk fölött.Ha ez megvan boldog vagyok,nincs okom szomorkodni.A többi mind megoldódik valahogy,vagy,így vagy úgy. Fel a fejjel Anikó.(((((Ölelés)))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Állandóan mondom magamnak, hé...egészség, gyerek, boldogság...de akkor ez sem tud kihúzni a mélyből!
      De az ölelésből merítkeztem, feltöltődtem, hiszen olyan szép hétvége vár ránk!:-)

      Törlés