2012. december 7., péntek

Igen....



....jól írta, Júlia, nem volt tegnap hangulatom felrakni képet! De ma! Kialudtam magam! Ennyi!;-)

Tegnap nálunk is járt  a Mikulás! Mondjuk a legkisebb ugrifüles borította a tervet, mert 9-kor kelt.:-) Ilyen is kétszer fordult csak elő. De ugye a nagyoknak menni kellett suliba. Legjobb mondat Dávidtól jött;- Én nem is aludtam az éjjel, -mondja. Én;- Akkor láttad a Mikulást? Somolyog.....neeeeeeeeeeeem (nincs is..) Akkor minket, apával, hogy kirakjuk a csomagokat?  Tovább somolyog..majd mondja, nem.. Erre én,- na látod! Akkor csak a Mikulás járt itt! Már én is mosolygok!:-))) 

Készülök a vasárnapra, ebédre hívtuk, anyósomékat, és sógornőméket. Sok se legyen, kevés sem. Ma még futnom kéne egy kört a boltba, hozzávalókhoz, de jól le van fagyva a kocsi is, meg az út is. Meg ebédet főznöm is kell, valami olyan lenne jó ami sok! Mert jó lenne ha holnapra is maradna, mert akkor tudnék előre készülni vasárnapra.
Ma az összes nagyobbacska gyerekemnek suli buli lesz. Izgatottak nagyon, ereszd el a hajam szokott lenni.:-) Dehogy már mind a három felsős???? Még szokom!!
Ja és a legfontosabb, el szeretnék menni majd az adventi vásárba is, egy forralt bor erejéig. De, hogy fog ez a hétvégébe beleférni? Még nem tudom. Majd jön Zsolti a már vissza szerzett nyugalmával, kedvesen oda szól, ne parázz már túl mindent! Nyugi!!! És akkor kiesik a rongy a kezemből, és akkor egy igazi nagycsaládos üzem módra váltok. Átnézek a rumlin, de most jut eszembe, akkor sokat szoktam mosolyogni!:-))) Na akkor hajrá!:-)))

23 megjegyzés:

  1. Jaj nagyon nagyon irigy vagyok az asztalodra! Igen:) Sajnos nálunk nincs ilyen nagyon hely, hogy egy ekkora asztalunk legyen, de annyira vágyom rá! Petrik Adrienn könyvében láttam először olyan igazi, otthonos asztalt, ami annyira megfogott engem...Egyszer talán eljön az idő, hogy nálunk is legyen. Addig nézem a tiédet.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kívánom, hogy nálatok is legyen!:-) Kicsit nálunk is szűkösebben lettünk, de megérte!:-)

      Törlés
  2. Szép nagy asztal :)Használjátok egészséggel!Forralt bort én is kérek :)egy meleg szobába összebújva nincs is annál jobb mint bort kortyolgatni..:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Andi! Üdvözöllek nálam!:-)
      Köszi, lesz használva az biztos, az asztal. Már most szeretem! Pedig már tele van mindennel ahogy hazajöttek a gyerekek.:-)

      Törlés
  3. Nagyon szép a asztalotok, ezt valóban hétvégén jól körbe tudjátok majd ülni! Használjátok egészséggel és legyen rajta mindíg bőségesen étel-ital! Jó szórakozást az adventi kiruccanásotokhoz, hallgassál valami szép zenét lazuljál és egy pohár forralt bor után már biztosan tudsz majd mosolyogni is!:-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy, két forralt bor után, tuti mosolyogni fogok!:-)

      Köszi a jókívánságodat.:-)

      Törlés
  4. Milyen érdekes, hogy hány gyerek nem aludt aznap egész éjjszaka, azt mégsem tudják elmesélni, mit is láttak...
    :)))
    Nálunk Zsófi "járt" hasonlóan!

    Nekünk nagy aztalunk van, aminek története, szintén egy 10 évvel ezelőtti karácsonyhoz kapcsolódik, de azóta is imádjuk...
    Most már tessék neki ÖRÜLNI!!!
    :)
    Ja, és a második gyertyát már természetesen ezen meggyújtani...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy lesz Móni!:-)

      Máris jobb! Átragadt a fiatalok izgatott buli várása.;-)

      Törlés
  5. Nagyon szép nagy asztal,használjátok egészséggel! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép a nagy asztal, gratulálok!:-)
    És milyen jó, hogy Nálatok nagy család is van hozzá... Bárcsak nekem is...:-(

    Szeretettel
    Bettus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Bettus!:-) Már elképzeltem, hogy kávézunk majd az asztal mellett együtt...:-)

      Törlés
  7. Ez az asztal gyönyörűűűűűű! Jaj, de jó lesz körbeülni! :-)) Nagyon szeretem a miénket is. Akkor, de akkora, és még sincs hely rajta. Mert mindenki azon dolgozik, eszik, rajzol, stb. mint most is. :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!:-)
      Nálunk is egyből birtokba vette mindenki, de most nem bántam.:-)

      Törlés
  8. "Már én is mosolygok!:-)))" :)))

    VálaszTörlés
  9. Szép. Lehet körülötte élni.

    VálaszTörlés
  10. Csodás nagy asztal, mosolygós gyerekekekkel körítve:) Élvezzétek együtt az egész család:) Szép hétvégét, sok finomságot vasárnapra:)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon tetszik az új asztalotok, igazán nagynak látszik. Lassan nekünk is szert kell tenni egy nagyobbra, de egy ekkora kényelmes gyönyörűség nem férne el... Kívánom, hogy sok szép pillanatotoknak lehessen szemtanúja!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Meli! Tényleg nagy asztal. Olyan kényelmes, és tapasztaltam nagyon jó rajta ténykedni.:-)
      Kívánom neketek is legyen hasonló.:-)

      Törlés