2012. december 13., csütörtök

Hogyis van ez?

Tegnap remélem sikerült átjutni a holtponton, mert este volt közös vacsora, kis hajcihő után, időben gépezés, kis közös asztalnál beszélgetés, nevetés, már majdnem felsóhajtottam, hogy na végre, itt az én igazi családom! De nem eszik forrón a kását, még elbízzák magukat! De ilyenkor érzem azt, míg tudunk változni, és akarjuk együtt, addig nincs nagy baj.:-) Legyen így!

Náthánk most olyan fázisban van, mikor teszünk veszünk, semmi bajunk. Mikor azután vízszintbe kerülünk, ajajaj...:-) Megyek fel este a szobába, kis horkológép fogad, elalszom, közben én nyomom szerintem, azután van hogy szinkronban, és hajnalban beindul a nagyágyú horkolás mellettem.:-)))) Úgyhogy lejöttem a nappaliba aludni még pár órát, hagy nyomják sztereóban fent a horkolást, én egyedül műveltem lent inkább!:-))) Tehát így vagyunk, de rosszabb ne legyen ez sem.:-)

És már unom ezt a "világvége" sztorit, amit a suliban csinálnak, poénkodnak....de már mindenhol. Legjobban azt a mondatot utálom:- idén nem veszek semmit karácsonyra, úgyis világvége lesz....Most komolyan, tudom én a halál témában (is) maradi vagyok! De miért is vicces ez a téma????? Engem nem szórakoztat!

8 megjegyzés:

  1. Engem sem szórakoztat!!! Főleg, hogy a családban tegnap történt haláleset. Ez nem a váratlan, inkább a megváltás volt szegény részére. De akkor is! Ezt tisztelni kell! Különben is, a világvégét már eljátszottuk 12 éve is és még mindig itt vagyunk. Akkor nincs értelme poénkodni vele, lerágott csont.
    Inkább örüljünk, hogy jön a karácsony! :-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én örülök neki nagyon! De ha mégegyszer meghallom világvége...:-))))

      Törlés
  2. Remélem, gyorsan helyre jöttök! Nálunk a férjem horkol, igaz, csak ritkán, a lányom csikorgatja a fogait, a fiam néha álmában is beszél, a legkisebbik meg ugye, fel-felsír. Hát hogy lehet így nyugodtan pihenni??? :-))))

    VálaszTörlés
  3. Jobbulást nektek! Szinte le se merem írni, hogy nálunk mindenki egészséges, a két legkisebb enyhe nátháját leszámítva.(na majd most, hogy leírtam!:)) Mondjuk nyomom beléjük a fokhagymásmézes tejet, és Heni által készített orrkenőccsel kenem az orrukat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig mi is kihúztuk. Nem nagy a baj, de ez is elég kellemetlen.
      Orrkenőcs, Heninél....Jó, hogy írod!:-)

      Törlés