2013. szeptember 17., kedd

880. bejegyzés!:-)

Csak nekem hiányzik az az igazi "vénasszonyok" nyara? Persze egyik nap meleg van, a másik nap, tiszta október-november. De az a meleg sem az a jó meleg, simogató, átölelő!

Pedig most úgy melegíteném a fejemet a napsütésben....jót tenne a náthának..
Egy dolognak jót tesz az eső, na minek????Igen, igen a gombának.:-)))

Tegnapi dologra visszatérve, persze nekem kell ezt eldönteni, este megbeszéltük, majd alakul...

Szegény Mesinek ma 8 órája van, és közvetlenül utána fog húzás. 3 tejfoga nem akar kiesni.:-(
És így nem jön le a maradó fog. Egyik nagyon kritikus helyen van. Reméljük, ha lesz hely, gyorsan lejön onnan, mert ha nem.....száj sebészet.:-(((( Már nagyon unja a fogszabályzást, nem is csodálom, 7 éve járunk.:-( De amíg ezek nem bújnak ki, esélytelen megszabadulni a fogszabályzótól. Milyen furcsa is lesz. Azért kamaszoknál ez a fogszabályzás, nem egyszerű, mert bár mi felnőttek másképp látjuk ezt a dolgot, de őket ebben az élet szakaszban, nagyon zavarja, és szerencse, hogy bár sokaknak van fogszabályzója, mégis azért feszélyezi őket.

Na megyek, belevetem magam, az itthonlétbe...:-)))))Juhéjjjj!!!!

4 megjegyzés:

  1. Én is fogszabályzót hordtam 15-22 éves koromig, állandót, nappalra, több okból. Én élveztem, almaevésnél és csóknál nem a legjobb, de szerettem, hogy színes gumik vannak rajta és az, hogy tudtam szebbek lesznek a fogaim.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is volt évekig fogszabályozóm, nagyon utáltam, és nem is használt, amikor levették szép volt, néhány hónap múlva "visszarendeződött" az egész, valamit nagyon elszúrtak nálam. Utána viszont már nem akartam többet. Nekem most ez a szexepilem, és nekem így jó, meg Zolinak is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utána nem kellett kivehető fogszabályzót hordanod? Itt még elég sokáig kell előtte is, utána is. Fiúknak is az van most, az egy dolog, hogy nem sokat használ...

      Törlés