2013. szeptember 24., kedd

Szóljatok ám...:-))))

Napról napra rádöbbenek, mikor Csengével vagyunk itthon délelőtt, hogy ajándék nekem ez az egy év még. Ajándék, mert nem kell rohanni reggel, a többiek, elmennek a suliba, mi meg még pizsamában teszünk veszünk, semmi rohanás, semmi idegeskedés. És igen, lehet ezzel majd jól elkényeztetem a legkisebbünket, de dögönyözöm, felkapom, csikizem, kényeztetem, jól össze is vagyunk nőve. Ami majd rossz lesz, jövő szeptemberben, de kit érdekel, addig simán elege lehet majd belőlem, és örül majd az ovinak, és  a szabadságnak. (vagy, nem!:-))))
Imádom nézni, ahogy tesz vesz, most éppen ollóval vág apró fecniket, de olyan odafigyeléssel..
Imádom mikor szalad, ha kergetem, ha kacag mikor csikizem, ha noszogatom, "jóvananya..."ha rám néz, és kérdezi,- mi a baj anya???A puha bőrét, az illatát...
Mert a nagyok már nem ilyenek, nagyok, és ez így van jól!:-)))

Szóljatok ha agyatokra megyek az ömlengéssel...:-))))))

 

8 megjegyzés:

  1. Nem mész az agyunkra. Nekem legalábbis nem. És jó, hogy ez így van, nagyon jó. Kicsit (na jó, nagyon) irigyellek is, sok mindent adnék érte, hogy én is még egyszer átélhessem ezt, de nem vagyok telhetetlen, nekem már Bori is maga a CSODA.
    (Azért a legeslegjobban a pizsamában "tevés-vevést" irigylem, nem is tudom mikor volt rajtam utoljára reggel hat után pizsama...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emlékszel mikor pizsamában reggeliztünk nálunk??? Milyen jó is volt...kolbász, lilahagyma, kecskesajt, kenőmájas...a pálinkáról nem is beszélek...jönnötök kell Adventkor, punktum!!!:-DDDD

      Törlés
  2. Nem mész!!!!Én meg imádom olvasni ezt az anyai szeretetet!!!!

    VálaszTörlés
  3. Nekem ez kimaradt, mert 2 évesen mind mentek a bölcsibe, szóval tényleg jó neked! és Csengusnak jövő ilyenkorra már biztosan kelleni fognak a korosztálybeli barátok és akkor az ovi is jó lesz mindkettőtöknek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem így ment mind oviba, mint most Csenge. Neki biztos nagyon jó lesz az ovi!:-)

      Törlés
  4. Nekem kifejezetten tetszenek ezek a bejegyzések :)

    VálaszTörlés