2013. szeptember 4., szerda

Na jó...

...leírom, mert ma már olyan izom lázam van....:-))) Nagy támogatások mellett, elkezdtem futni, na jó, kocogni...:-)))) Olyan szép itt a patak túlpatrja, pont ideális futni. Mert igen, szemérmes vagyok ebben is. Ma már nem rángatom egyik gyerekemet sem, csak a Tégla kutyit, mert ciki velem futni, és csak vihogtak, sétáltak, vagy fájt valamijük..:-) Megértem!
Tegnap előtt este, nagyon rossz volt, bemelegítettem ami jólesett, de olyan fejfájásom volt, hogy nem volt az a boldog felszabadultság érzésem. De tegnap szuper volt, naplemente, pont ideális hőmérséklet, a mező illata, Egyszer, kétszer meg kellett állnom másik kutya miatt, vagy kifogyott a szusz, de irtóra élveztem, kis torna még itthon Zsoltival, aminek meg is lett a hatása, az izom láz! Zsolti szerint az jó, mert dolgoznak az izmok!:-))) Minden esetre örülök, hogy vannak izmok a zsír párnák alatt is jó mélyen elrejtve.:-D Azt azért nem írhatom, hogy elkezdtem a 90 napos diétát is, mert a szó klasszikus értelmében nem csinálom. De délelőtt csak gyümölcs, ebéd, vacsora, délutáni nasi is gyümölcs. Jobban odafigyelek mit eszek. És tegnap is megálltam, és nem is esett nehezemre, hogy csak egy kakaós csigát ettem a tepsiből.:-)

Na ezt csak azért írom le, mert kezdem jobban érezni magam! És ezért még nem kellett a sarkából kifordítanom a kis világomat....jó így, és az egész ott mérhető le, ma azon jár az agyam, hogy  a Mesinek a szülői ugye nem fog elhúzódni, mert akkor ma kimarad a futás....:-))))
Ui: Katt ide, és mutatok pár képet még...:-)))))
alvó baba..:-)

15 megjegyzés:

  1. De jó! Sok sikert a folytatáshoz! ;)

    VálaszTörlés
  2. Jaj, de ügyi vagy! Olyan nagyon büszke vagyok rád!
    Én most nem futok, csak bringázom, de azt igyekszem minden nap becsülettel, tegnap szembe szél volt, így még jobban megdolgoztatott!

    VálaszTörlés
  3. Anikó! Szuper vagy, hajrá! Menni fog, csak ne hagyd abba. Én júniusban kezdtem igazán és most érkezett csak el az idő, hogy szeretem és hiányzik ha nem megyek. olyan büszke vagyok rád.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Néztem az oldalt, de nekem nincs számlálóm, csak a jó érzés visz és azt sem tudom ez hány km. De a fokozatosság elve, igen az működik!

      Törlés
  4. Gratulálok! Tényleg. És irigyellek is, mert én is mennék, de úgy el vagyok még havazva a befőzésekkel, mindennel, hogy nem jut rá idő, csak este. Akkor meg nem lehet, mert István mostanában nem ér haza nyolc előtt egy nap sem.:-(

    Nagyon büszke vagyok Rád, Drága Barátnőm!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Bettus, majd megy neked is. Meg sokat mozogsz így is...

      Törlés
  5. ezt még szerettem volna neked: http://edzesonline.hu/edzesterv/5/elso_5_kilometerem

    VálaszTörlés
  6. 4 gyerek. Ez nekem nagyon izgalmas. Mikor nekem csak kettő volt flottul ment minden. Mikor három lett azt hittem tíz van, mert nem tudtam követni. A 4 az számomra mesebeli, csak elképzelésem van. De tudom, hogy rutin lehet, mert a hétköznapok igazodnak. A 15 éves kamaszhoz szeretnék hozzászólni. Komolyan. Saját szoba kell neki, mert már szexuálisan érdeklődő, ezt nem szabad visszafolytani. Magömlés.... Felnőttünk máshogy is, tudom, de ha megoldható egy saját zúg álmodozással, egyedülléttel.. Mint egy zombi van jelen, de a szeretetet ugyanúgy igényli. Semmi különös, csak figyelmet igényel és különben békén kell hagyni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Izgalmas.....átadok ma egy kettőt(csak vicceltem):-)))

      Fiúknál nem megoldott a külön szoba sajnos, Mesinek van külön...De tudom nem ideális, a külön kuckó sem olyan...de ez van, és nagyon nagyon remélem sokkal könnyebb lesz mint a lány kamasz..:-( Lányban nagyon rossz az állandó megvető nézés, a mondatok, a csak önimádat és a környezet semmibe vétele...

      Törlés
  7. De jó, hogy elkezdted, és drukkolok:) Csak a kezdet nehéz mindig, na meg az, hogy jusson idő akkor is futásra, ha sok a a dolog, akkor is. Én hetente 6x járok futni, 8 km, na,jó futásnak én sem nevezném, de a térdemmel csoda, hogy így is megy, térdvédőkkel futok:) Nekem a kisebbik fiam nagy segítség, mert jön velem, ha nem is mindig, és mindig mondja, hogy anya, akkor most már megállás nélkül fussunk, igen meg tudod csinálni:) Az eslő alkalommal nem hogy végig futni, hazajönni is alig bírtam:)Ma már hiányzik, ha nem sikerül elmenni, nálam is voltak szülői értekezletek, akkor nem tudtam menni, pedig jobban jártam volna, mert úgyis mindig ugyanazt mondják, ami fontos, úgyis majd megtudom:) Kitartás, csak pozitívan gondolkodj, soha ne arra gondolj, mi nem megy, hanem hogy már ezt is megcsináltam:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Erzsi! Igen, tegnap már csak én is tornázni tudtam.....

      Törlés
  8. Nahát, miket olvasok itt??? Nagyon nagyon gratulálok az első lépésekhez!!! Meglátod, élvezni fogod! És hamar látod majd a hatását! Szuper vagy!!! Fuss, Anikó, fuss!

    VálaszTörlés