2013. szeptember 3., kedd

ez van...

Igen, sajnálom, a mai bejegyzésben is lesz, lelki marcangolás...
És tudom majdnem negyven évesen, hogy ez az én nagy hibám, lelkizek dolgokon, amin nem kellene.
Történt tegnap ugyanis, hogy pont amiért nem vártam a sulit, itt van. És azt is tudom, aki nap mint nap a munkába jár, minden nap megkapja ezt, és nem akad ki dolgokon. Ja, hogy nekem is fel kell vennem a póker arcot, vagy mosolyogva helyeselni, és elkerülni a konfliktust, és nem a jövőben gondolkodni, hanem "élj a mának" , mindenen helyeselve?
Tegnap kellett nyilatkozni az ebéden , gyerekeim lemondták, meg a napközit is. Erre a hétre már nem is tudom kikérni őket a suliból délután. Mert CSAK, nem engedik! És még csak a mai órarend van meg. Lehet, hogy délután is tanulni fognak, felsőben is.:-( De még az ig.helyettes sem tud többet ennél, sőt volt olyan tanár aki az sem tudta, hogy a gimnáziumban már nem kötelező. Éljen, elkezdtük a sulit, én meg megfogadtam, a tegnapi nap volt a morgásom utolsó napja, felveszem a póker arcot, mint mindenki aki, a tegnap a kigyózó sorban, míg a könyveket vártuk délután. Így kell ezt? :-( Így!!!!

De azért tegnap este már jobb volt, és igen amit terveztem alakul...:-)

2 megjegyzés:

  1. Anikó, szeretnék Neked privátban írni, de nem találom itt az oldalon az ímélcímedet. Amennyiben nem titkos, légyszíves írd meg nekem!

    VálaszTörlés
  2. Én azt hallottam egy iskolaigazgatótól, hogy délután 4-ig nem kötelező a gyereknek ott maradni, a szülő bármikor hazaviheti. Kérdezz rá, hogy hogyan rendelkezik a törvény!

    VálaszTörlés