2013. szeptember 2., hétfő

Ez is eljött...

..., iskola kezdés. Én meg itthon kettesben Csengével. Írom a heti menüt, teát szürcsölök, idilli minden, lelkem mégis dúl! Fáradt vagyok, hisztis. Utálom érte magam. Összeszedem a sok jót, és próbálok töltekezni. Megfogadtam tegnap, mától öleléssel köszönök el a gyerekektől reggel. Puszi volt eddig is, (ha csak nem kaptunk előtte közvetlenül össze), de kell a plusz, nekik is, nekem is. Majdnem megdőlt minden tervem, mert Mesi dacosan közölte, hogy kell 1000 ft, és a másik kérdésemre, hogy csomagolt e uzsonnát,  a válasz, van zsebpénzem veszek a büfében. Én meg kicsit kiakadva közöltem, hogy de sütöttem kenyeret, most tényleg jó lett, puha is....na mindegy, pukkandur módjára elment itthonról, magához képest korán. Majd visszajött táskáért, én még mindig kicsit orr felhúzva...., újra elment, szerintem a lépcső alján lehetett,visszafordult,  mikor újra csörög a kapuban a kulcs, visszajött köszönni és átölelt. Na akkor persze én is átöleltem, így sikerült minden gyermekemet, vagyis hármat, elindítanom öleléssel reggel.:-)

Fáradtságom jól mutatja az a tény, hogy tegnap azon kattogtam egész délután, hogy Zsolti, tök viccesen annyit mondott a kenyérre, hogy de szép, jó lesz a paducoknak (hal, kenyérrel fogja őket). És persze poén volt, de én úgy kiakadtam..És utána evett belőle, és tényleg nagyon jó lett, de az a mondat. Megérdemelnétekazadalékanyagosmultikenyeretszárazon érzésem volt!:-)))

Különben vágyom a változást, ma elkezdek tenni róla. De nem írom, le, mert ha kudarcba fullad, akkor kicsit röhejes, hogy leírom, azt mégsem....:-)))De akkor jobb lesz nekem, azt tudom, és akkor a környezetemnek is...;-)

10 megjegyzés:

  1. Anikó, annyi mindent írnék neked, de félek okoskodásnak tűnne.Jó tanáccsal meg teli a padlás.:-)
    Most csak erre az utolsó bejegyzésre.
    Mégis csak jó lenne elmesélni mit tervezel. Ugyanis ha megosztod másokkal már "tétje" van a megvalósításnak, ami egyben hajtőerő is. Ha meg nem lesz belőle semmi, nem baj, tanulságnak akkor is jó.
    Akárhogy is, drukkolok neked!

    VálaszTörlés
  2. Igen,mennyire jóm öleléssel búcsúzni!!!!!!Drága gyerek, csak visszajött.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igen...visszajött. Míg így van, nincs baj!:-)

      Törlés
  3. Olyan furi, hogy elvileg úgy élsz (négy gyerek, + párod) ahogy én szeretnék, és akkor azt olvasom, hogy ígysejó, meg úgysejó.... az a fura, hogy mindig elégedetlenek vagyunk... van, aki olyan életre vágyik pl, mint én. Valszeg akkor ugyanúgy fennakad(na) azon, hogy én nyüsszögök. A kenyér meg bizti jó lett:). És nem tudom, mibe kezdtél bele, de hajrá!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon jól élek, és úgy ahogy mindig is szerettem volna. Csak fáradt vagyok! Nagyon régen nem volt olyan napom, amikor azt csináltam, amit én szeretnék. És hol is tudnék nyafogni, ha nem itt!:-))))

      És köszönöm a biztatást!:-))))

      Törlés
  4. Mi is ma kezdtük. A sütést, egy 350 fős lakodalomra. Kezdésnek igen nagyon elfáradtam, de alakul a hangulat. És olyan jó itthon lenni, ha az embert nem dorongolja le a saját anyja. A semmi miatt, ok nélkül. 42 évesen. Persze, jó, hogy még le tudja dorongolni, mert van, de nem esik jól, hogy a csodaszép estélyi ruhára, amibe bele is férek végre és jól áll, pikírtan megjegyzi, hogy ehhez kell még valami, a templomba, meg amúgy is. Ezért sanyargattam magam hetek óta, hogy ezt kapjam? Nagyon mérges vagyok. Látod Anikó, fordítva is működik ez is! ;-)) Nem is veszem fel, teljesen elment a kedvem tőle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nehogymár...vedd csak fel, azértis!!!!((()))

      Törlés