2013. szeptember 3., kedd

Szép az ősz!

Bár nagyon fúj a szél, mégis olyan szép színek, vannak a kertben. Olyan éles a fény, ragyognak a virágok. Átrendeztük a kiskertet is. Fűszer növényeket szét szedtük, vagyis Zsolti, én navigáltam.:-)De nagyon jó lett, gyönyörködök is benne eleget!

Csenge pakol, eddig jól elvan a tesók nélkül, nap közben. Bár ösvényt kell vágnom a nappaliban, a párnák, kockák takarók között, de játszik. És ma meg annyit segített nekem, nagy bevásárolni voltunk, olyan aranyosan segített. Élvezte ő is, amúgy nem szeretem vinni, mert a boltot verseny pályának nézi, és száguldozni szeret, én meg frászt kapok, mikor fog egy nagy bevásárló kocsi neki menni. De ma egy türelem gombóc volt. Így a hálóba tudtam venni egy függönyt is.:-))) És furcsa volt, hogy nem kellett sietnem az ebéddel, mert négy előtt nem jönnek haza, de kitaláltam, sok pék sütit fogok csinálni, és azt tudják vinni magukkal. Jött is az igény a kakaós csigára, lekváros csigára...túrós buktára..:-) Valamelyik el is készül a délután még...remélem!:-)

4 megjegyzés:

  1. Jó lenne nekem is sütni! Most éppen őszi beteg lettem,de már voltam orvosnál.
    A nevemre kattintva megtalálsz.:)
    "türelem gombóc.."-édes.:)

    VálaszTörlés
  2. Szerinted jó ez a 4 óráig iskola- dolog? Az enyém teljesen ki van akadva, hogy 3-ig kell majd napköziben maradnia. Otthon tud rendesen tanulni, a suliban zavarja a többi gyerek és szeret délután otthon játszani, arról nem is beszélve, hogy az ebédet sem ingyen adják. Köteles mindenki kifizetni, akár tudja, akár nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap megkapták az óra rendet a fiúk. Bencének hatodikban, már van hét órája!:-(
      Délután meg tingli tangli, inkább lányos foglalkozás, és gyerekmegörzés. Tehetségpont lett az iskola. Na őkkel foglalkoznak sokat, mármint a tehetségesekkel. Bandázni maradnának a srácok, de mondtam csak úgy, ha tanulószobások lesznek, különben hazajönnek suli után. Ez már nem akkora buli. Egy héten, egy órát van foci edzés.
      Tehát itt elég nevetséges a déutáni felhozatal... Ki fogják őket sorban adni, mindenféle indokkal, mert képtelenség ennyi gyereket etetni, fentartani, 4-ig! És ez máshol is így lesz. Legalábbis városokban nagyon sok a gyerek.Nem köteles az ebédet fizetni, mert rakjál be akkor szendvicset, kérdeztem a melegítési lehetőséget, azt mondták elvben van, gyakorlatilag nincs!

      Törlés