2013. szeptember 18., szerda

ezek vannak..

Tegnap elmentünk foghúzásra Mesivel. Három tejfoga nem akar Mesitől megszabadulni. Nem vagyok vidám. Szegény Mesi is nagyon rosszkedvű. Persze azt hiszi az ember, pikk-pakk kijönnek ezek a fogak, hiszen tejfogak. Aha, de ha eddig nem jöttek ki 15 és fél évesen valami oka van.:-( És az ok, hogy becsontosodott a gyökere a tejfognak! Egyet kihúzott, nagy nehezen a doktornő, de a másik kettőt nem vállalja. Be kell Mesit vinnem Budapestre a szájsebészeti ambulanciára, mert itt Szentendrén hentes a szájsebész, és ez komolyan így van! :-((( Elszomorító...És még ha meg is csinálják Mesi fogát most, és bízom benne, egy nap alatt megcsinálják, legyen már túl rajta szegény, még ott lebeg felettünk, hogy nem jön le a maradó fog és le kell húzatni, ugyancsak szájsebészeti úton. Nagyon sajnálom őt, már amúgy is unja a fogszabályzót, most még ez is. És bíztatom, de hát tudjátok az mit ér, el van kenődve rendesen.

Tegnap amúgy túl voltam a telefonon is, megbeszéltem az ismerősömmel, hogy kevés sajnos így a pénz, megértő volt, azt mondta még meccsel egyet a férjével, az áron. Gondolhatjátok milyen nehezemre esett ez az egész, aki a piacon sem tud alkudni semmit..de rá van az ember kényszerítve, és akkor még itthon is zajlik az élet..hajnalban csak úgy cikáznak a gondolatok a fejemben.

És délután szélviharban mentünk Mesivel fogorvoshoz. Fákat döntött ki a szél, kocsikra dőlt rá a fa, félelmetes volt, és hideg jeges szél volt. Este láttuk Zsoltival, mikor a kiskutyát vittük sétálni, hogy bizony a kémények már füstöltek. Persze gondolom, nem a gáztüzelésű, azok még kitartanak, mint mi, mert előre félünk a fűtés számlától..

Mai biggyesztés, maradék paradicsomos káposzta, fasírttal és lecsó. Valami finomságot sütök, délután kényeztetem kicsit a gyerekeket. Ma talán nem kell rohangálnom!

8 megjegyzés:

  1. Maradj csak otthon ebben az ítéletidőben! Majd én rohangálok helyetted is! :-)) Nekem a munka miatt úgyis erről szól az életem. :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Délelőtt szép idő volt, most megint borul, és fúj a szél..
      Vigyázz magadra!:-)

      Törlés
  2. Ügyes vagy,hogy telefonáltál!!!!Jó döntés volt!!!!Drukkolok!

    VálaszTörlés
  3. szerintem is jó döntés volt a telefon!

    VálaszTörlés
  4. No remélem Mesi fogas gondja nem túl fájdalmasan fog megoldódni, szegényke :(
    A telefon szerintem is jó ötlet volt, a menün mosolyogtam magamban, van aki mindkettőt szereti és együtt is eszi, vagy van aki csak az egyiket ? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) Nem, csak nem maradt paradicsomos káposzta elég mind a hatunknak, de van aki bolykotálja a lecsót, na most van aki ezt eszi, van aki azt!:-)))
      Különben vagyunk egy páran aki szeretjük mind a kettőt, de nem egyben..

      Törlés