2013. november 18., hétfő

Elkezdődött,a várakozás!:-)

Szóval az az igazság, pihenek én, este kilenctől...mert nyolckor már alszik Csenge, nagyok mennek kilenc felé, fel a szobájukba. Utána, már enyém a tévé, amit fél órát kapcsolgatok, semmit nem találok, majd, megyek olvasni, ééééééééés azok a pillanatok csak az enyémek. Na, ez ugye annak a függvénye, mennyire vagyok álmos, ha nagyon, akkor kicsi pillanatok vannak, ha nem annyira, akkor nagyon sok pillanatom van. Megakadtam kicsit a mostani könyvvel. Lehet nekem is könyvtárba kellene mennem??;-)

Imádom a most következő napokat, heteket. Sustorgás, keresés, gondolat, majd nehogy lebukjunk, az illetékes előtt.:-))) Nekem már jár az agyam mit főzzek, süssek majd, ugye lesz egy szülinap is.:-))) Igazi várakozás....valami adventi meglepetést is szeretnék, a napi kicsi mellé. Naponta meglepni, húzni, nem hiszem, hogy meg tudjuk valósítani. Hétközben, sokan vagyunk, sokfelé. De mivel már hallottam, olyan kérdéseket, hogy idén is fogunk húzni? Vagy, volt olyan év mikor írtunk egy, egy történetet, és azt szenteste felolvastuk, volt sírás..nagyon meghitt, szép volt! Idén is hasonlón gondolkodom, de nem történet írásán..még ez alakul, majd megírom, ha véglegesítettük.:-D A lényeg, igény van, az ilyenre! (és ez jó!)
Mondjuk megmozdulhatnék már...repülnek a napok, én meg még csak tervezek, tervezek..

Mai biggyesztés: zöldbab leves, grízestészta.

4 megjegyzés:

  1. nekem pár hete megvan két ajándék. azokat jol elszurtam munkában. tegnap vettem eszternek mikulásra is ajándékot. egy db csokit kap, jo minoségut és mellé egy nagy puzzle konyvet a lovakrol. lesz viszont még szulinapja is. arra lovas társast kap. anyumnak, ocsémnek, hugomnak, apumnak szintén tudom, mit veszek. ennyire vagyok most. lassan korvonalazodik a kaja is, 24.-e adott, egy nap biztosan férjem szuleinél eszunk, tobbit majd valahogy kiagyalom. lassan a suti témát is lezárom. tegnap vettem uj égoket is a karácsonyfára. ennyire vagyok most. juj, most már forralt bort innék Karácsonyig. persze nem fogok. sajnos :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó! Én is írnám, de nem tehetem...:-)))

      Törlés
  2. Most nézem csak, hogy kitettél minket oldalra. Nagyon köszönöm :)) Legyen szép napotok!

    VálaszTörlés