2013. november 6., szerda

Mosolygás..:-)

Az ugye nem ér, ha csak mindig a rosszat írom a gyerekeimről. Pl. tegnap, és hétfőn is, volt pozitív dolog. Hétfőn Dávid töriből kapott egy kis ötöst mert felelt, bár bebiflázta a könyv tartalmát, füzetet nem, így kis ötös lett. De ennek is örülünk. Majd tegnap Bence négyesre felelt, ugyancsak töriből. Hajrá!:-) Mesi meg este fél kilencig kémiát tanult, és még kis unszolásra fel is mondta. Brrrrrrr, micsoda száraz anyag, még valami rémlett a kationokról, meg az anionokról...de csak mert olyan jól hangzik a nevük!:-) De FELMONDTA, most ez a lényeg! Úgyhogy azért nem csak az ellenkezője van, lehet így is, talán!
Fogadó órára nem mentem, mert az a tanár nem volt, akivel beszéltem volna. Írok emailt a Bence ofőjének, szerintetek jött válasz? Nem, soha nem ír vissza. Legalább jelezhetné, hogy megkapta.:-( Tudom, hogy vannak ilyen emberek akik az sms-re sem reagálnak vissza....de, dühítő!

Mai biggyesztés; rakott krumpli, és túrós, kakaós, lekváros palacsinta. :-)

7 megjegyzés:

  1. anno ofő voltam gimiben, nálunk pont fordítva volt. Én írtam, de a szülő nem jelzett, csak,ha már nagy baj volt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor van így is, úgy is..De Te jó ofő lehettél Meli!:-) akartam írni már, sajnálom, hogy nem csöngetettek be lekvárért..:-( Majd máskor összehozzuk!:-)

      Törlés
  2. Hajrá, csak hajrá! Ügyesek ezek a gyerekek, mondom én! :-))

    Sajnos nem nagyon divat visszajelezni, megnyomni azt az olvastam gombot! Pedig ez virtuális illemszabály. Ha nem is válaszolok, jelzem, hogy megkaptam. Ha még annyit hozzáír az ember, hogy amint tudok válaszolok, akkor tökéletesen korrekt a dolog. Most fordítottam én is egy ilyen tartalmú levelet, ahol az egyik partner kifogásolta, hogy nem jött reakció két emilre. Huh, nem voltak szép szavak. Még én is elpirultam. :-))

    VálaszTörlés