2013. november 7., csütörtök

Kedves Naplóm!

Kedves Naplóm!

Hányszor kezdtem el így írni a naplómat, mikor gyerek voltam, hány naplóm volt, és emlék könyvem..
Imádtam írni a naplóm, olyan jó volt kiírni magamból a dolgokat, mint most is. Csak az enyém, nem veheti el más. És itt az a varázs is meg van, hogy más is olvassa, véleménye van, legtöbbször le is írja, én meg jól elgondolkodom, tényleg, lehet ezt onnan is nézni!
Emlék könyvre emlékeztek? Mindig izgatottan adtuk tovább. Én nem igazán voltam kreatív, de csodálattal néztem, mikor visszakaptam valakitől és olyan gyönyörűség volt belerajzolva, írva, hogy csuda. És be volt sokszor hajtva a sarka, TITOK, ilyenek voltak beleírva: 2x2=4 mindig boldog légy!:-)))Meg a fiúkról....mi másról!:-) Na arról sokat lehetett írni a naplóba is, mindig volt téma. Jó, nem volt olyan nagy választék mint most van a gyerekeknek. Meg is döbbenek mikor nézem Mesi ismerőseit 500valahány...Életemben ennyi embert nem ismertem, nekik meg már..:-) Persze nem vagyok naiv, tudom, csak egy katt, azután már ismerősök, mennyivel könnyebb így nem?:-)

Más! Kicsit átrendeztem a nappalit, konkrétan nem tudok nagy variálást, csak a békebeli padot hoztam be, mert féltem a időjárástól, és két fotelt toltam máshova, de nagyon kényelmes lett így. Én amúgy is szeretek rendezkedni, ide oda tologatni a bútorokat, és már milyen régen tettem..:-)

Biggyesztés: zöldbab főzelék, ropogósra sült csirke szárny.:-)

2 megjegyzés:

  1. Jaj, az emlékkönyv! De büszke voltam, mikor életem első és egyetlen emlékkönyvét megkaptam! :-)) Valahol most is meg van még.

    A rendezkedéssel én is így vagyok, hogy sokat nem tudok variálni, de egy könyvespolccsere, az asztal átforgatása, nagyon klassz érzés tud lenni. Meg, amikor valami új, csecsebecse kerül be a lakásba, hova is tegyem? :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sajnos nincs meg már az emlékkönyvem....:-(

      Törlés